14 yaşında veli olmadan seyahat

455647

Decapat
Kendi başıma İstanbul'a gideceğim ama havalimanına kendim gidersem sorun yaşar mıyım merak ediyorum. Beni aydınlatır mısınız?

Not: Kendim gitmekten kastım velim yanımda olmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gidemeyebilirsin, otobüsle falan belki ama şu an genç bile sayılmazsın. 15-18 yaş arası genç olarak geçiyor ve birtakım özgürlükler, haklar tanınıyor (anayasa ve işkur mevduatına göre). Ama 14 yaşında 10 yaşındaki biri ile pek farkın yok (anayasaya dayanaraktan). O yüzden sorun çıkabilir, emin değilim.

Bildiğim kadarıyla ailenizden yazılı izin benzeri bir şey almanız gerekiyor.

Knk 13 yaşında tek başına uçakla istanbula giden birini biliyorum.Abartılacak bir şey yok,nasıl otobüste 18+ diye bi zorunluluk yoksa,bunda da yok.Merak etme sorun yaşamazsın yeterki her şeyi düşün ve planla

Kimliğimi her şeyimi kabul ettiler turkish airlens 12+ yetişkin olarak sayıyor satın alırken hiçbir problem olmadı gidince havalimanında ne yapmam gerek.

Kimliğimi her şeyimi kabul ettiler turkish airlens 12+ yetişkin olarak sayıyor satın alırken hiçbir problem olmadı gidince havalimanında ne yapmam gerek.

Çözüm olarak işaretler misiniz ilk mesajımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…