14 yaşında yazın nerede çalışabilir?

Bedless

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım Ostim'e git bulursun diyor. Ama ne yapsam karar veremedim. Berber falan olur mu?

Zor gelebilir fakat sanayide çalışmak en mantıklısı en azından bir şeyler öğrenebiliyorsun.

Aga ne güzel iş işte klima altında cam sil çay iç yer süpür.

Her kuyumcu farklı olabilir, arkadaşımı çalıştığı süre boyunca oturma izni vermiyorlardı, boş iş zaten, onun yerine garsonlukta çok daha iyi iş öğrenebilir, veya sanayide, veya pastanede imalatta.

14 yaşında bencec çay bahçesi yada dönerci arkadaşın dediği gibi. 14 yaşında sanayiye bişe öğrencem diye gidilmez, ustalarla(laf anlamaz insan müsveddeleriyle) uğraşmaya değmez o yaşta.

Ayrıca paraya ihtiyacın yoksa bir kaç sene sonra çalışmanı tavsiye ederim. En azından çocukluğunu yaşamaya çalış yazın.

Arkadaşım Ostim'e git bulursun diyor. Ama ne yapsam karar veremedim. Berber falan olur mu?
Yavrum, okuyorsan bu işleri boş ver. Git, garsonluk falan yap. Yaşın daha küçük. Alacağın bir şey yoksa da çalışma. Yazı geçir gitsin. 15-16 yaşında vurursun işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…