Selam arkadaşlar. Bugün 14 yaşındaki kardeşim MESEM'e gecis yapti hesap istediler. Biz de Ziraat Bankası'ndan açtırdık hesabı ama mobil bankacılık veremiyoruz dediler ama aslında vermeleri lazim. Niye öyle saçma bir şey var?
Ziraat Mobil Şube'yi 16 yaşına geldiğinde açıyor diye hatırlıyorum, onda da sadece bakiye görebiliyor. Vakıfbank daha avantajlı bu konuda. Bu yaşlarda ticaret ile uğraştığım için Ziraat'e aynı sorunu yaşayıp ailemle gidip Vakıf'tan açmıştım
Ziraat Mobil şubeyi 16 yaşına geldiğinde açıyor diye hatırlıyorum, onda da sadece bakiye görebiliyor. VakıfBank daha avantajlı bu konuda. Bu yaşlarda ticaret ile uğraştığım için ziraate aynı sorunu yaşayıp ailemle gidip vakıf'tan açmıştım.
Selam arkadaşlar. Bugün 14 yaşındaki kardeşim MESEM'e gecis yapti hesap istediler. Biz de Ziraat Bankası'ndan açtırdık hesabı ama mobil bankacılık veremiyoruz dediler ama aslında vermeleri lazim. Niye öyle saçma bir şey var?
İkiz çocuklarım İzmir de liseye başladılar. Hem benim üzerimden ek kart çıkarıldı hem de kendilerine ait mobil bankacılık açıldı. Sadece işlemler kısıtlanıyor o kadar yapan banka İş Bankası.
Çok küçük bir yaş kandırılma oranı çok yüksek sizden habersiz alışveriş yapar mı ona göre düşünüp reşit olduktan sonra karar verin kimse mağdur olmasın
Akbank 15 yaşından büyükken açmıştı bende. Yanlış anlaşılmasın, 15 yaşından küçüklere açıyor mu bilmiyorum. Ben 15 yaşından büyük olduğum zaman müşteri olmuştum, o yüzden açılmıştı. Ama şifreyi bloke ederse velisiyle beraber şubeye gitmek zorunda kalıyor.