140 TL büyük mouse önerisi

Logitech'in bu ürününde sol tık sıkıntılı diyorlar. Bu ürünü kullandınız mı? Kullandıysanız öyle bir sıkıntı oldu mu?
Kullanmadım. Kaliteli bir marka ve güzel bir fare diye önerdim. Kullananlar varsa yazabilirler. İstersen öyle bir konu açabilirsin.

Logitech'in bu ürününde sol tık sıkıntılı diyorlar. Bu ürünü kullandınız mı? Kullandıysanız öyle bir sıkıntı oldu mu?

Alınır bu Mouse çok iyi bu fiyata kaçmaz. Ben bu Mouse ile sıkıntı yaşayan bir kesimin olduğunu duymuştum ama ciddiye alınacak kadar fazla değiller. Ben 3 senedir G300s kullanıyorum bir sıkıntı yaşatmadı.

Ağabeyim 3 seneden fazladır G102 kullanıyor memnun ve sorun yok, onun dışında 6 aydır bende kullanıyorum yeni almıştım onda da bazı ürünlerde kronik çıkan DPI butonunda yay sesi var ama sorun değil ki zaten Lightsync modelinde bu sorun yok diye biliyorum. Kısaca G102 Lightsync almanı öneririm. Boyutu çok büyük değil ama ortalama bir el boyutunda problem olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…