140 TL ile yapılabilecekler

#Synd0-ox`

Centipat
140 TL var. Ben de hesap sattım ne alayım sizce? Her fikre açığım fakat abuk subuk yok otostop çek yok Almanya'ya git böyle şeyler yazmayın.

Parayı nasıl harcayacağını mı bilmiyorsun

Yaş 17-21 ise iki üç arkadaşını topla mangal ziyfeti yapın. Sen ısmarlarsın bu sefer soğuk içecekleri de alın buz gibi ayran yanında pişmiş, helva gibi etler. Taksi parası kaldıysa dönüşünüz de zahmetsiz olur.

Parayı nasıl harcayacağımı değil, nasıl çarçur etmemem gerektiğini soruyorum. Parayı herkes harcar zaten. Arkadaşlar bu dönemde yemek yemeye gitmem ben, belki daha sonra ama o zamana kadar para bitebilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Parayı nasıl harcayacağımı değil nasıl çar cur etmemem gerektiğini soruyorum parayı herkes harcar zaten. Arkadaşlar bu dönemde yemek yemeye gitmem ben belki daha sonra ama o zamana kadar para bitebilir

Kendine idarelik bir oyuncu faresi alabilirsin o fiyata veya normal bir kulak üstü kulaklık.

Bazen öyle bir konu açıyorsunuz ki vermediğiniz detayları müneccim gibi anlamamızı bekliyorsunuz.

Ne detayı arkadaşım? Bildigimiz 140 TL. Ne alınır, istediğini öner. Yemek de, oyuncak de, PC parçası öner de, bir şeyler. Kendi fikrin, kimse seni ayıplamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…