Palm şeklinde tutuyorum. FPS oyunları oynuyorum. Fareden istediğim tek şey ani harektler yapınca takılmaması.
Aklımda bunlar var.
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 227,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ürünü gördüm. Ani hareketlerde takılma yapıyormuş.MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kötü değiller ama bu sensör ve skatez olarak daha iyi.
Sharkoon LIGHT2-S-BLACK RGB Oyuncu Mouse | Zone Bilişim
-Light² S; hissedilir biçimdeki hafifliği, her iki elle de kullanılabilen ergonomik ve tekbiçim bir tasarımla birleştiriyor.-Bal peteği yapısı sayesinde, bu oyun faresi sağlam bir tutuş sağlıyor ve yalnızca 78 gramlık düşük ağırlığıyla saatlerce oyun oynamak için sezgisel ve rahat bir kullanım...www.zonebilisim.com
Takılma olur mu ani harektlerde? Bir de site güvenilir mi?
Tamamdır. Bu ürünü alacağım.200IPS sorun olmaz isterseniz Hepsiburada'da var.
Sharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
200IPS sorun olmaz isterseniz Hepsiburada'da var.
Sharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Tamamdır. Bu ürünü alacağım.
Yazılımı var mı? Unuttumda sormayı.
Var.