140 TL mouse önerisi

Bütçe
140

Anilkyae

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Japonya/Nagoya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 7500F

-Biostar B650MP-E PRO

-Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz

-Netac NV3000 1TB

-Crucial P3 1TB

-Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze

-Asus TUF VG27AQ1

-Fenvi AX1800 MT7921

-Ajazz AK820PRO

-Sharkoon Light 2 100

-Havit Fuxi H3

-Helixsun 70x30

-Xiaomi AC1200

-Viko yonca plus beyaz

-Viko Multi-Let 6'lı priz
Meslek
Öğrenci
Merhabalar ,140 bütçeme güzel kaliteli mouse önerisi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensörü iyi midir?
İyi değil çok iyi sensöre sahip diye biliyorum. Kullandığı sensör PWM3325 biraz araştırdığınızda yabancı ve güvenilir kaynakların bu sensör hakkında yorumlarını ve incelemelerini görebilirsiniz.

Edit: Kullandığı sensörü Corsair ve Legion Gaming Mouse'larda kullanıldığını da gördüm.

İyi değil çok iyi sensöre sahip diye biliyorum. Kullandığı sensör PWM3325 biraz araştırdığınızda yabancı ve güvenilir kaynakların bu sensör hakkında yorumlarını ve incelemelerini görebilirsiniz.

Sizce attığınız mı iyi yoksa bu mu? Sharkoon lıght2-s-Black RGB.

Sizce attığınız mı iyi yoksa bu mu? Sharkoon lıght2-s-Black RGB.
Söylediğiniz mouse çok hafif, attığınız daha kaliteli fakat yapısı bana göre olmadığı çok fazla incelemediğim bir ürün. Tabi ki attığınız mouse daha kaliteli.

Almadan önce, Bunu da inceleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Söylediğiniz mouse çok hafif, attığınız daha kaliteli fakat yapısı bana göre olmadığı çok fazla incelemediğim bir ürün. Tabi ki attığınız mouse daha kaliteli.

Almadan önce, bunu da inceleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzledim zaten normal de bu mouse 120 TL idi ama şimdi 300 TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı