1400-1500 TL Notebook Önerisi

Jimmy Jump

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sizin görüşünüzü almak istiyorum. Şu an elimde Macbook Air 2013 11" laptopum var. 1300 TL'ye alıcısı var. Sorum şu; bu laptop ile devam mı etmeliyim, yoksa 1300 TL'nin üstüne 200-250 TL koyup yeni bir laptop mu almalıyım?
Macbook Air 2013 11" sistem özellikleri:
  • Intel Core i5-4250U Dual-Core 1.3GHz processor
  • 2.6 GHz Max Turbo Frequency, 3 MB Intel Smart Cache
  • 4 GB 1600 MHz LPDDR3 RAM
  • 128 GB Solid State Drive (SSD)
  • No optical drive
  • Integrated Intel HD Graphics 5000
Asus X556UF-XX045D Intel Core i5-6200U 4 GB 500 GB 15.6” Fiyatı şu laptopu önerir misiniz ?

Ben de 1000-1600 TL arasında notebook arıyorum. Browser da film, uygulama için kullanacağım ve uzun ömürlü olması öncelikli. Konunun güncel olması ve bilgi almak amacıyla şuraya linki bırakıyorum: HP W7S99EA

Eğer amacınız sadece internette dolaşmak, film falan izlemek ve ödev hazırlamak gibi şeyler ise Chromebook öneririm. 500Tl gibi bir fiyata alabilirsiniz. Windows kullanmıyor, 2Gb RAM falan var içinde ama her hangi kasması falan yok, nedendir bilmem RAM yiyici Chrome için 2Gb yetiyor Chrombook'da. Onun dışında sizin isteklerinize bağlı satıp satmamak. Eğer memnunsanız elinizdekinden Windows'a geçmeyi düşünmüyorsanız satmayın, düşünüyorsanız satın. Size kalmış.
@17408

Aslında amacım orta seviye bir oyu bilgisayarı kullanmak.
Oyun için 1500 lira cüvarlarında laptop olduğunu sanmıyorum. Yanınızda taşımak durumunuz yok ise o bütçelere desktop kurabilirsiniz. O fiyata alıcağınız her hangi bir laptopdan her anlamda kat ve kat iyi olacaktır. Ben de hem üniversiteye götüreyim hem evde oyun oynarım falan diye gaming amaçlı bir laptop alıcaktim ancak yakın zamanda desktop toplayıp 500Tl'ye Chromebook almanın daha mantıklı olacağına karar verdim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı