Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sayın Technopat üyeleri. Başlıkta da belirttiğim gibi 1400 ile 1550 lira arası Nvidia GTX 750 TI ekran kartlı sistem toplamamda yardımcı olmanızı istiyorum. Yardım edecekler için şimdiden teşekkür ederim.
Neden 750ti istiyorsun ki, ayrıca nereden alacaksın, yani biz fiyatı neresi baz alalım, örneğin Vatan Bilgisayardan alacaksan biraz daha pahalıya patlar. Bu soruları cevaplarsan daha rahat yardımcı olabilirim.
Merhaba kardeşim bütçene göre güzel birşey çıkartmaya çalıştım ama malesef ister istemez düzgün bir sistem için o bütçeni aşıyor. eğer resimdeki gibi i3lü skylake bir sistem istersen 2190 tl tutuyor ki sistem gayet iyi. Alternatif olarak AMD apu sistem koydum gta V dahil bir çok büyük oyunları açıyor sitede incelemesi var tercih senindir kardeşim.