Bir bilgisayar toplamak istiyorum ama hayatımda ilk kez sizin videolarınızı izleyip heveslendim. Zamanla performansını artırmak için alacağım sistemde en önemlı etken hangisi? Yanı parçaları zamanla değiştirip PC'yi hizlandırmak istiyorum. Onun için kasayı ve anakartı mı iyi almam ve diğer parçaları düşük mu tutmak gerekir ?
Bütçe 1400-1600 civari 2-3 ayda bir upgrade yapmayı düşünüyorum. Bu bilgisayarda son çıkan oyunlar harıçınde CS 1.6 4-5 smoke atıldığında bile FPS 90 civari oyun performansı almak istiyorum. Topladığım PC counter strike oynarken benı memnun etmeli.
Ek olarak windows yok ve birde ekran almak gerekecek pc 2 miyar civarı olacak o zaman bütçe yetmiyor. Ekran ve işletim sistemi dahil en fazla 1600tl olmalı ve ben onu 2-3 ayda bir parçalarını yenilemeliyim bu liste benı aşar.
Ek olarak windows yok ve birde ekran almak gerekecek pc 2 miyar civarı olacak o zaman bütçe yetmiyor. Ekran ve işletim sistemi dahil en fazla 1600tl olmalı ve ben onu 2-3 ayda bir parçalarını yenilemeliyim bu liste benı aşar.
Soket tipi AM3+ olan bir anakart seçtim. 3-4 yıl sonra bu soket tipi ile işlemcimi daha iyi yapabilir miyim yoksa upgrade yapacaklar hangi soket tipini seçmeli ? Son olarak intel pahalı olduğu için Amd' yi tercih ettim. Yorumlarınızı bekliyorum.