1400-1600 TL'ye Sistem Toplama

RAM'ler güzel parasına değer ama bütçe biraz kısıtlı olduğu için 4 GB tercih etmelisin. Şu anda oyunların büyük çoğunluğu için 4 GB yeterli ileride aynı RAM'den bi tane daha alarak 8 GB yapabilirisin. RAM'lerin 1866 mhz olsun amd işlemciler için 1866 Mhz daha iyi olur. Anakartın soketi AM3+ yani işlemciye uyuyor ama Asus'u da tercih edebilirsin biraz daha ucuz ve gayet güzel bi anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım sen işlemciyi arttırmışsın ama ekran kartını ihmal etmişsin. Ekran kartını AMD de en az 7850, nVidia da 650Ti yapmalısın.

Ekran kartını indirdim çünkü bu sistemi kurduktan sonra zamanla sistemi daha iyi yapmak istiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum parça değiştirebiliriz almak için bekliyorum Recep bey

Neden yardım etmek yerine farklı bir şey diyorsun anlamadım fiyat çok artıyor öyle elımde o kadar para yok. Ekran kartını düşürdüm ve sistemi oraya yazdım lütfen yardım amaçlı mesaj yazarsanız sevınırım.

- - - Güncellendi - - -

*Anakart olayını anlamadım, lütfen sistemi değerlendirip bana yorum yapar mısınız ?

Pekala şöyle yapalım. Siz toplam bütçenizi net belirtin ben yeni sistem toplayayım. Amaç oyun için değil mi yani sadece online Lol falan değil diğer oyunlarda( COD, Crysis, GTA vs.) ?

Performans ve bütçeyi sarsmayacak bir sistem kurdum zaten lütfen sadece (Anakart, RAM ve kasa) bunlar konusunda kafam karışık bunlara cevap bekliyorum.

- - - Güncellendi - - -

Bu konu hem bilmeyenlere hem PC toplayacaklara yardımcı olacaktır.

Neden bu kasayı seçtiniz fan sayısı çok az bir de Recep bey anakartta chipseti 990x serisi al demişti daha yeni olduğu için. Siz neden o anakarti seçtiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…