M. Onur NAR
Hectopat
Herkese merhabalar. Yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum. 2 tane monitör değiştirdim. Hepsinde de ışık sızması ya da IPS Glow çok fazlaydı. Acaba nasıl bir monitör almalıyım? Samsung CRG50 aldım iade etmek zorunda kaldım. Ayrıca ASUS 165 hHz aldım onu da iade ettim. Monitör konusunda çok şanssızım. Önerebileceğiniz kaliteli bu 1400-2000 TL arasında monitör var mıdır? Vatan ya da Mediamarkt'tan almayı düşünüyorum. Direkt gidip bakıp alayım dedim artık. İnternet alışverişini beklemek ve üründe sorun olduğunu görünce iade etme süreçleri çok yıpratıyor. ASUS VG249Q ya da VG24VQ modellerini önerir misiniz? Viewsonic XG2405 modeli nasıldır?
Bu ışık sızması ya da IPS Glow bütün IPS monitörlerde var mıdır? VA panel alsam bu sorunlarla karşılaşabilir miyim?
Bir de mağazadan monitör alırken ışık sızması nasıl kontrol edilir? Çok yüksek ışıkta belli olmuyor.
Teşekkür ederim.
Bu ışık sızması ya da IPS Glow bütün IPS monitörlerde var mıdır? VA panel alsam bu sorunlarla karşılaşabilir miyim?
Bir de mağazadan monitör alırken ışık sızması nasıl kontrol edilir? Çok yüksek ışıkta belli olmuyor.
Teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: