1400 TL 24 inç 144 hz monitör önerisi

khaki

Hectopat
Katılım
16 Mart 2019
Mesajlar
70
Az önce 27 inç monitör için konu açmıştım fakat 24 inç monitörlerin daha kullanışlı olduğu söylendi. Ben de tercihimi bu yönde kullanacağım. Bütçem 1400 TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İmzamdaki 24inç 1ms 75hz AOC gaming çerçevesiz monitörü kullanıyorum FPS modunda renkler çok canlı ama parlaklığı kısmak insanı biraz uğraştırıyor. TN panel olması alırken biraz düşündürdü beni ama güneş ışığı altında bile ekranı düzgün görememezlik olmadı.
 



bunlardan hangisi daha iyi anlamıoş değillim
 



bunlardan hangisi daha iyi anlamıoş değillim
Şahsen 144hz 1ms ve üstüne IPS deniyorsa kaçıcaksın. Yalan dolan. Va paneller bile 1ms veremiyorken ve bunun üstüne 1MS yazıp kandırmakla yetiniyorken firmalar IPS asla 1ms olamaz 144hz 1ms ile. O yuzden benim yolladığımın ikisinden birine bakıcaksın artık. Birinde renk IPS TN panel ortası ama ışık sızması kaçınılmaz. Biri TN panel renk kötü her yönü 10 numara. Seçeceğimiz ne olacak bende merak konusundayım :D AOC yanında 300tl lik mouse ile gönülleri alıyor :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı