1400 TL ayakkabı önerisi

Makaleler
21
Merhabalar, 1400 TL bir bütçem var. Blazer tarzı ayakkabılar da olabilir yada sneaker da olabilir. Bütçe çok hafif genişleyebilir, ayakkabı önerilerinizi bekliyorum. <3

Siyahı gerçekten çok şık ve sade, hafif bilekli sneaker tarzı seviyorsanız öneririm hocam. Fazlasıyla rahat bir ayakkabıdır. Orijinalliğinden şüphe duymadığınız bir yerden belki biraz daha uygun bir fiyata da bulabilirsiniz. Bu sitedeki ürünler de orijinal bu arada.

Hocam altındaki o kahverengi detay çok içimi açmadı. Beyaz-yeşil modeli hoşuma gitti ancak numaram yok (44.5) bu numarayı de geçen denediğim adidas daily 3.0 ile yakaladım. Ancak onun kalıbı darmış öyle bir muhabbet duydum, eğer 44.5 numarası varsa istediğim rengin atabilir misin farklı bir yerden.
Hocam renkler hoşuma gitmedi ya.

Court Vision Low serisinin çoğu rengi var sanırım sitede bakabilirsin.

Bende bu bütçede ayakkabı bakıyorum indirim varsa haber verir misiniz. Ekim ayında AF1 ve Blazer'ler 1200 TL'ye düşmüştü. O günden beri doğru düzgün indirim olmadı.

Benim ayağım 42.5 ve bu ayakkabının 42.5 numarası tam olarak istediğim rahatlıkta oldu ayağıma. Bazı modellerde kalıp darlığından falan değişiyor ama normalde 44.5 giyiyorsanız bunu da 44.5 alın mutlaka. Bu arada beyaz-yeşil modeli de çok iyi gerçekten. Ben bir bakınayım bulabilirsem linklerim mutlaka.

Ben uzun süredir bakıyorum ancak bulamadım, bulabilirseniz çok çok iyi olur.

Ben uzun süredir bakıyorum ancak bulamadım, bulabilirseniz çok çok iyi olur.

Hocam bu siyah modelin tabanı da siyah olanı, kumaş detaylı. 44.5 bulunuyor.

Bu yeşil-beyaz olanın 44.5 numarasını bulduğumuz mağaza. Bildiğim kadarıyla çok uzun senelerdir spor ve sporcu malzemesi satan bir mağaza, daha önce hiç alışverişim olmadı kendilerinden ama orijinalliğinden şüphe ederseniz biraz araştırıp benimle aynı fikirde olarak sipariş geçebilirsiniz.

Bu mağazayı yeni keşfettim, nedir ne değildir bilmiyorum ama sağlam bir mağazaya benziyor. 44.5 numara burada da mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…