Hocam altındaki o kahverengi detay çok içimi açmadı. Beyaz-yeşil modeli hoşuma gitti ancak numaram yok (44.5) bu numarayı de geçen denediğim adidas daily 3.0 ile yakaladım. Ancak onun kalıbı darmış öyle bir muhabbet duydum, eğer 44.5 numarası varsa istediğim rengin atabilir misin farklı bir yerden.adidas Erkek Hoops 3.0 Mid Siyah GY4745
AYAKKABI - Günlük, Hoops 3.0 Mid, Erkek, adidas, Siyah, Erkek Günlük Ayakkabı, Günlük,www.korayspor.com
Siyahı gerçekten çok şık ve sade, hafif bilekli sneaker tarzı seviyorsanız öneririm hocam. Fazlasıyla rahat bir ayakkabıdır. Orijinalliğinden şüphe duymadığınız bir yerden belki biraz daha uygun bir fiyata da bulabilirsiniz. Bu sitedeki ürünler de orijinal bu arada.
Hocam renkler hoşuma gitmedi ya.Nike SB Zoom Blazer Mid PRM Kaykay Ayakkabısı. Nike TR
Nike SB Zoom Blazer Mid PRM Kaykay Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Nike Court Vision Low Erkek Ayakkabısı. Nike TR
Nike Court Vision Low Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Court Vision Low serisinin çoğu rengi var sanırım sitede bakabilirsin.Hocam altındaki o kahverengi detay çok içimi açmadı. Beyaz-yeşil modeli hoşuma gitti ancak numaram yok (44.5) bu numarayı de geçen denediğim adidas daily 3.0 ile yakaladım. Ancak onun kalıbı darmış öyle bir muhabbet duydum, eğer 44.5 numarası varsa istediğim rengin atabilir misin farklı bir yerden.
Hocam renkler hoşuma gitmedi ya.
Hocam altındaki o kahverengi detay çok içimi açmadı. Beyaz-yeşil modeli hoşuma gitti ancak numaram yok (44.5) bu numarayı de geçen denediğim Adidas daily 3.0 ile yakaladım. Ancak onun kalıbı darmış öyle bir muhabbet duydum, eğer 44.5 numarası varsa istediğim rengin atabilir misin farklı bir yerden.
Hocam renkler hoşuma gitmedi ya.
Ben uzun süredir bakıyorum ancak bulamadım, bulabilirseniz çok çok iyi olur.Benim ayağım 42.5 ve bu ayakkabının 42.5 numarası tam olarak istediğim rahatlıkta oldu ayağıma. Bazı modellerde kalıp darlığından falan değişiyor ama normalde 44.5 giyiyorsanız bunu da 44.5 alın mutlaka. Bu arada beyaz-yeşil modeli de çok iyi gerçekten. Ben bir bakınayım bulabilirsem linklerim mutlaka.
Ben uzun süredir bakıyorum ancak bulamadım, bulabilirseniz çok çok iyi olur.