Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.661 Makaleler 2 Çözümler 42 9 Nisan 2025 #21 godless07 dedi: Bilmediğimden soruyorum, herhangi bir farkı var mı acaba? Daha önce hiç klavye satın almadım. Bu soruyu çok cevapladığını düşünüyorum kusuruma bakma lütfen. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, tek fark switch. Yani ses farkı, kalite olarak benzerler. Sound test izle seversen al direkt.
godless07 dedi: Bilmediğimden soruyorum, herhangi bir farkı var mı acaba? Daha önce hiç klavye satın almadım. Bu soruyu çok cevapladığını düşünüyorum kusuruma bakma lütfen. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, tek fark switch. Yani ses farkı, kalite olarak benzerler. Sound test izle seversen al direkt.
G godless07 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #22 Deiinzz dedi: Sorun değil hocam, tek fark switch. Yani ses farkı, kalite olarak benzerler. Sound test izle seversen al direkt. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Deiinzz dedi: Sorun değil hocam, tek fark switch. Yani ses farkı, kalite olarak benzerler. Sound test izle seversen al direkt. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.