G G2 KAWAİİ Centipat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 30 Makaleler 1 28 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, ben sahibinden.com sitesinde i5 3650 işlemci, 8 GB 1600 MHz RAM ve RX 470 ekran kartı barındıran bir sistem gördüm. Fiyatı 1400 TL. Alınır mı sizce?
Arkadaşlar merhaba, ben sahibinden.com sitesinde i5 3650 işlemci, 8 GB 1600 MHz RAM ve RX 470 ekran kartı barındıran bir sistem gördüm. Fiyatı 1400 TL. Alınır mı sizce?
KS KS G G2 KAWAİİ Centipat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 30 Makaleler 1 28 Şubat 2020 #11 narkissos dedi: Lol için yeterli olur ,başka planların yoksa bilgisayar için değerlendirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki işlemci ekran kartını beslemekte zorlanır mı darboğaz olur mu ? Artı 0 Eksi
narkissos dedi: Lol için yeterli olur ,başka planların yoksa bilgisayar için değerlendirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki işlemci ekran kartını beslemekte zorlanır mı darboğaz olur mu ?
narkissos Kilopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 555 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #12 G2 KAWAİİ dedi: Peki işlemci ekran kartını beslemekte zorlanır mı darboğaz olur mu ? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok o konuda biraz araştırırsan cevabı bulursun diye düşünüyorum. Satan arkadaş zamanında birlikte kullanmış ve sorun yaşamamışdır herhalde. Artı 0 Eksi
G2 KAWAİİ dedi: Peki işlemci ekran kartını beslemekte zorlanır mı darboğaz olur mu ? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok o konuda biraz araştırırsan cevabı bulursun diye düşünüyorum. Satan arkadaş zamanında birlikte kullanmış ve sorun yaşamamışdır herhalde.
c0s4r Centipat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #13 Bence alınmaz. Bir ilanda ben bırakayım illa o fiyatlara alacağım dersen ben bunu buldum. rx 570 li sistem 750ti li sistem Not: İkinci el alımlarında mutlaka donanıları testlerden geçirin. Özellikle ekran kartları SSD'ler başınıza iş açabilir. Artı 0 Eksi
Bence alınmaz. Bir ilanda ben bırakayım illa o fiyatlara alacağım dersen ben bunu buldum. rx 570 li sistem 750ti li sistem Not: İkinci el alımlarında mutlaka donanıları testlerden geçirin. Özellikle ekran kartları SSD'ler başınıza iş açabilir.
KS KS G G2 KAWAİİ Centipat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 30 Makaleler 1 28 Şubat 2020 #14 c0s4r dedi: Bence alınmaz. Bir ilanda ben bırakayım illa o fiyatlara alacağım dersen ben bunu buldum. rx 570 li sistem 750ti li sistem Not: İkinci el alımlarında mutlaka donanıları testlerden geçirin. Özellikle ekran kartları SSD'ler başınıza iş açabilir. Genişletmek için tıkla... Abi ankaradan ikamet ediyorum ilandaki pc ler güzel lakin ordan alamam. Artı 0 Eksi
c0s4r dedi: Bence alınmaz. Bir ilanda ben bırakayım illa o fiyatlara alacağım dersen ben bunu buldum. rx 570 li sistem 750ti li sistem Not: İkinci el alımlarında mutlaka donanıları testlerden geçirin. Özellikle ekran kartları SSD'ler başınıza iş açabilir. Genişletmek için tıkla... Abi ankaradan ikamet ediyorum ilandaki pc ler güzel lakin ordan alamam.
M Milijas Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 249 Çözümler 1 Yer Konya , Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2020 #15 Kardeşim acelen yoksa detaylıca araştır. Ankaradan illaki çok daha güzel bir sistemi uygun fiyata bulursun. Artı 0 Eksi
Kardeşim acelen yoksa detaylıca araştır. Ankaradan illaki çok daha güzel bir sistemi uygun fiyata bulursun.
KS KS G G2 KAWAİİ Centipat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 30 Makaleler 1 28 Şubat 2020 #16 Milijas dedi: Kardeşim acelen yoksa detaylıca araştır. Ankaradan illaki çok daha güzel bir sistemi uygun fiyata bulursun. Genişletmek için tıkla... Dediğini yapıcam araştırmak daha faydalı hatta sıfır bile alabilirim ikinci el işine girip risk almak istemiyorum. Artı 0 Eksi
Milijas dedi: Kardeşim acelen yoksa detaylıca araştır. Ankaradan illaki çok daha güzel bir sistemi uygun fiyata bulursun. Genişletmek için tıkla... Dediğini yapıcam araştırmak daha faydalı hatta sıfır bile alabilirim ikinci el işine girip risk almak istemiyorum.
M Milijas Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 249 Çözümler 1 Yer Konya , Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2020 #17 G2 KAWAİİ dedi: Dediğini yapıcam araştırmak daha faydalı hatta sıfır bile alabilirim ikinci el işine girip risk almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Testlerini yaparsan 2. El uygun fiyata da bulursun illaki. Artı 0 Eksi
G2 KAWAİİ dedi: Dediğini yapıcam araştırmak daha faydalı hatta sıfır bile alabilirim ikinci el işine girip risk almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Testlerini yaparsan 2. El uygun fiyata da bulursun illaki.