Corsair K70 RGB lux kullanıyordum. Lakin a tuşunda çift basma sorunu oldu. Araştırdığımda başkalarında da olduğunu fark ettim. Bu nedenle garantiye yollayıp bu sırada kendime yeni bir klavye almak istiyorum. 1300 Max 1400 TL bütçem var. İstediğim özellikler:
-Sessiz bir klavye.
-Bilek desteği.
-Multimedya tuşları.
Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz SteelSeries Apex 5 Hibrit RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 5 Hibrit RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
En ucuz SteelSeries Apex 5 Hibrit RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 5 Hibrit RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!