1400 TL klavye önerisi

Bütçe
1400 TL

ordanello

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 1400 TL civarı ve şu an Redragon K630, Redragon K617 ve Attack Shark K75 arasındayım. Sizce ne almalıyım?

Bütçem 1400 TL civarı ve şu an Redragon K630, Redragon K617 ve Attack Shark K75 arasındayım. Sizce ne almalıyım?

K75 öven bayağı var ama görüntüsü benim pek hoşuma gitmiyor net bir şey diyemem. K630 hakkında fikrim yok ama K617 yay sesi sorunu var diye duydum.

Size önerim budur.Bunun tek sorunu Rainbow olduğundan dolayı böyle şeylere takıntılıysanız ışığı açık hali göz zevkinizi biraz bozabilir. Onun dışında kullanıma etki edecek eksi yanı yok.

K75 öven bayağı var ama görüntüsü benim pek hoşuma gitmiyor.

Bencede çok güzel değil fakat K617'de sadece pembe renk var ve pembe rengin benim sistemimle yakından uzaktan alakası yok. Ajazz AK680 için tuş simgelerinin hızlı silindiğini duydum.

Bencede çok güzel değil fakat K617'de sadece pembe renk var ve pembe rengin benim sistemimle yakından uzaktan alakası yok. Ajazz AK680 için tuş simgelerinin hızlı silindiğini duydum.

AK680'in rengi hoşunuza gitmediyse Temu'da birkaç farklı rengi daha vardı onlara da bakabilirsiniz isterseniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı