1400 TL RAM önerisi

Konu sahibi hangi modeli alır bilemem ama çok komik hatta özür dileyerek söylüyorum acınası öneriler gelmiş. Bu ürünü gözün kapalı alıp kullan derim.

Konu sahibi hangi modeli alır bilemem ama çok komik hatta özür dileyerek söylüyorum acınası öneriler gelmiş. Bu ürünü gözün kapalı alıp kullan derim.

Tamam

Crucial kullanıyorum memnunum . Tabi son hızında kullanamıyorum 2666mhz de çalışıyor anakart ve işlemciden kaynaklı .

Hocam güzelce araştırdım ve bu RAM'i almakta karar kıldım, birazdan sipariş vereceğim. Öneride bulunan herkese de çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.

Amazon'dan alırsan garantisi olmaz gümrükte ödeyeceğin ücret ödeme ekranında çıkıyor. İlk 20 gün Amazon'un garantisi var. Her türlü Amazon'dan almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…