1400 TL sistem toplama

Agassizi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest takılıyor :D
Merhabalar, iki adet nacizane giriş seviyesi diyebileceğimiz 5-6 aylığına sistem topladım. Kasa ve güç kaynağını eski sistemden sağladığım için yeniden almıyorum. Sistem - 1 ve Sistem - 2 olarak fotoğraflarda belirttim. Arada yaklaşık 100 lira fiyat farkı mevcuttur. Bu fiyat farkı verilirse arada kaç FPS değişir. GTA 5, Witcher 3, Battlefield 4, Assassin's Creed 4, NFS 2016 bu listelediğim 5 oyunda 1920*1080 çözünürlükte low-medium grafik ayarlarında kaç FPS alabilirim?

Sistem 1.jpg

Sistem 2.jpg

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan merhabalar, imla hatasından dolayı cevap yazamamıştım.

Bence AMD bir sistem topla çünkü daha karlı olur. Bu sistem ne kadar FPS verir bilemem ama 3000 - 4000 tl limitin yoksa AMD almanı tavsiye ederim.

Özellikle İntel takıntım yok ancak watt başına düşen performans ve düşük elektrik tüketiminden dolayı yıllardan beri İntel işlemcileri tercih ettim. Yeni ve geçici sistemimde de İntel işlemcilerden vazgeçmek istemiyorum.

Eki Görüntüle 172659
Bu sistemi tavsiye ediyorum. Daha sonradan giriş veya orta segment bir ekran kartı eklenerek performanslı bir sistem elde edilebilir.

Kasa ve güç kaynağım mevcuttur. Önerdiğiniz sistem SSD haricinde aynı gibi duruyor.

Hocam bu sistemde ekran kartı yok. Ekran Kartsız İntel GPU ne yapar bilemem ancak AMD APU daha iyi. Bu bir gerçek.

Sadece APU sistem bir yere kadar götürür ayrıca İntel tabanlı sistem toplamayı düşünüyorum.

@Murtaza Ali SARITÜRK Ben bu sistemi uzun vadede kullanması için yatırım amaçlı önerdiğim. Zaten sistemi aldıktan bir süre sonra giriş ve orta segment kart eklenerek performanslı bir sistem elde edilebilir. Bu gibi bütçelerde yatırım yapmak en mantıklısı.

Bu toplamak istediğim sistem 5-6 aylığına idare edebilecek bir sistem olmalı ve bu süreç sonrasında yeni nesil ekran kartlarının özel soğutma revizyonlu modelleri piyasada F/P yönüyle iyice oturacaktır diye tahmin ediyorum. O dönemde ise MSI Gaming Z170 veya MSI Bazooka B150 anakart üzerinde İ5-6600 işlemciyle birlikte Nvidia GTX - 1060 veya Rx - 460 modelleriyle bütünleştireceğim bir sistem oluşturmak istiyorum.

Konuyu çok uzatmadan ilk mesajımda da belirttiğim gibi hazırladığım sistemlerden kaç FPS alabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Konu kilitlenebilir. Ekran kartını MSİ R7 370 O.C. 2 GB versiyonunu seçtim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı