1400 TL tablet önerisi

Geçiyor ama MTK sonradan çökme, ısınma gibi sorunlar yapacak. Ek olarak GPU olarak çöpler, kendimden biliyorum. P22 mağduruyum, bunun kadar berbat çipset yok. Allah belasını versin.

Benim aklımdaki tablette buydu. sadece şunu düşünüyorum, internetten alsam kullanılmış ürün gönderirler mi? Sizce böyle bir şey yaparlar mı? Nasıl anlarım?

Kullanılmış olması imkansız, zaten yeni çıktı.

internetten alsam kullanılmış ürün gönderirler mi? Sizce böyle bir şey yaparlar mı? Nasıl anlarım?
Hepsiburada, Amazon gibi yerlerde bunun ihtimali sıfıra yakın. Yaparlarsa iade hakkınız var, anlamanın yolu ise kutudaki seal olabilir.

Benim aklımdaki tablette buydu. Sadece şunu düşünüyorum, internetten alsam kullanılmış ürün gönderirler mi? Sizce böyle bir şey yaparlar mı? Nasıl anlarım?
Geçen ay kuzenim Hepsiburada'dan almıştı, sorun çıkmadı. Hepsiburada satıcısı dışında ise yorumlarına bakabilirsiniz.

Hepsiburada, Amazon gibi yerlerde bunun ihtimali sıfıra yakın. Yaparlarsa iade hakkınız var, anlamanın yolu ise kutudaki seal olabilir.

Seal derken neyi kastettiniz neye bakmam lazım tam olarak?

Geçen ay kuzenim Hepsiburada'dan almıştı, sorun çıkmadı. Hepsiburada satıcısı dışında ise yorumlarına bakabilirsiniz.

GittiGidiyor da bir satıcı var 1396 TL ile en ucuz satan yer. Hiç yorum yok güvenemedim o yüzden.

Kullanılmış olması imkansız, zaten yeni çıktı.

Bazen iade edilmiş ürünleri tekrar paketyip, üzerine jelatin çekip gönderebiliyorlar ondan dolayı soruyum.

Kullanıp kullanılmadığını anlamak için bakmam gereken bir yer var mı?

Hocam 1 hafta önce kardeşime aldık Hepsiburada'dan hiç bir sorun yaşamadık. Güvenilir yani.

Hocam 1 hafta önce kardeşime aldık Hepsiburada'dan hiç bir sorun yaşamadık. Güvenilir yani.
Tamamdır hocam sağolun.
Arkadaşlar son olarak tabletin kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım? Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…