Lenovo Tab M10 HD (2.Nesil) TB-X306F Tablet ZA6W0026TR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
P22, bazı testlerde Qualcomm 429'u geçiyor, isterseniz kanıtı.
Geçiyor ama MTK sonradan çökme, ısınma gibi sorunlar yapacak. Ek olarak GPU olarak çöpler, kendimden biliyorum. P22 mağduruyum, bunun kadar berbat çipset yok. Allah belasını versin.
Samsung Galaxy Tab A7 10.4" (2020) Tablet SM-T500 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Benim aklımdaki tablette buydu. Sadece şunu düşünüyorum, internetten alsam kullanılmış ürün gönderirler mi? Sizce böyle bir şey yaparlar mı? Nasıl anlarım?
Benim aklımdaki tablette buydu. sadece şunu düşünüyorum, internetten alsam kullanılmış ürün gönderirler mi? Sizce böyle bir şey yaparlar mı? Nasıl anlarım?
Benim aklımdaki tablette buydu. Sadece şunu düşünüyorum, internetten alsam kullanılmış ürün gönderirler mi? Sizce böyle bir şey yaparlar mı? Nasıl anlarım?