1400 TL Telefon Tavsiyesi

Bora Özdüzgün

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Eleye eleye artık en son 2 telefon kaldı aklımda. Zenfone 2 ve Xperia M5. Buna Samsung markalı bir telefonda dahil olabilirdi fakat artık Samsung'tan s3 telefonum yüzünden soğudum. Xperia M5'in kamerası iyi fakat yazılımsal problemi varmış. Zenfone 2'nin de kamerası biraz daha altta olsa da yazılımsal desteği çok iyiymiş. Sizce bu 2 telefondan hangisi? NOT: Telefonun kullanım amacı daha çok İnternet ortamında dolaşma ve arada sırada oyun oynama amaçlı olacaktır.

Demek ki Xperia M5 daha öne çıkmış ki önermişsiniz. Bende merak ediyorum ki Xperia M5'in Zenfone 2'den daha öne çıkaracak ne gibi özellikleri var?

Şimdi zenfone 3 bekle desem ? :)
Dostum 2'si ile 25'i arası Yunanistan'da kalacağım. O zaman içerisinde almam gerektiği için muhtemelen Zenfone 3 yetişmeyecektir o zamana. Türkiye'de bu telefonun fiyatı 1400 TL, Yunanistan'da 820 TL. Aslında bütçem Yunan piyasasına göre 1000 TL.

O fiyata Note4 alabilirsiniz, küçük telefon istiyorsanız Z5 compact alabilirsiniz.

M5 çok iyi telefon ama çok fazla hatası olduğu söyleniyor, illa bu iki telefondan birisi derseniz Zenfone2 derim bu yüzden

G4'e bakabilirsin. Kendim kullanıyorum. Şarjı biraz çabuk bitiyor. Rahatsız edecek kadar ısındığını görmedim. Kamerası arayüzü ekranı çok güzel.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlla ikisinden birini alacam diyorsan zenfone 2 derim.
M5, zemfone 2 den kamera su geçirmezlik olarak daha üstüm. Anvak zenfone2 diğer alanlarda ezer geçer

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı