1400 TL'ye A10 7850K tabanlı sistem toplama

gezer3082

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Ne dediğini anlayamadım. Tam bir sistem mi istiyorsun yoksa sadece HDD + ekran kartı ve monitör mü ?

aerocool kasadan uzak dur. corsair 200r al bence. en kötü cooler master cmp-350 500w kasa aldaha iyi yani. ssdni kingstondan yana kullan. ramlarin mümkünse 1866mhz veya 2133mhz olsun.

Ne dediğini anlayamadım. Tam bir sistem mi istiyorsun yoksa sadece HDD + ekran kartı ve monitör mü ?

Yok Ben Sadece Kasa Topluyacam.Ekram Kartı, Hdd, Monitör Bemde Var.

aerocool kasadan uzak dur. corsair 200r al bence. en kötü cooler master cmp-350 500w kasa aldaha iyi yani. ssdni kingstondan yana kullan. ramlarin mümkünse 1866mhz veya 2133mhz olsun.

Hepsiburada'da Corsair'in Pc Kasaları Yok.Ramlerle İlgili Söyledikleriniz Bana Fazla Ve Cl9 Gecikme Sürelerine Sahip Değil Bazı Modeller

ekran kartın varsa neden apu sistem kullanıyorsun ki? ekran kartının modeli ne iyi mi? eğer iyiyse 1400tlye ekran kartsız iyi bir sistem olur yani

ekran kartın varsa neden apu sistem kullanıyorsun ki? ekran kartının modeli ne iyi mi? eğer iyiyse 1400tlye ekran kartsız iyi bir sistem olur yani

Maalesef Ekran Kartım Biraz Kötü.Modeli:Amd Radeon Hd5570.İşlemci:İntel Dual Core Cpu E2200 775 Pin.İşlemcide Kötü Ancak Low Ayarlarda Çalıştırabiliyor Oyunları.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kardeşim. Senin bana tavsiye ettiğin anakartın h97 si var onu alayımmı acaba?

H97 alırsanız daha iyi olur ancak gerek yok.

----Düzenlendi-----

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…