1400 TL'ye GTX 750 Ti alınır mı?

Bütçe
2000

krmcbn7

Centipat
Daha fazla  
Merhaba GT 740 gibi çöp bir ekran kartına sahibim ve 1400 TL'ye çalışır durumda olan GTX 750 Ti buldum almayı düşünüyorum.

PC:
-i5-2500
-8 GB RAM.
-Turbox H81 anakart.
Kalkıp da RDR 2 oynamak değil de en azından gündelik oyunlari bari oynayayım hiçbir oyunu kaldırmıyor neredeyse.

2.el RX 570 alsanız daha iyi olur gibi işlemciniz ucu ucuna darboğazdan kurtarıyor sanırım.

link

Silivri'den bakıyorum babam bir tık karşı plduğu için 2000 TL içerisinde 2. el bakıyorum darboğaz ne kadar sıkıntı olur çok mu darbpğaz yapar?
i5 2500 ile söylenilen her kart darboğaz yapacaktır. Size grafikleri fulleyip gerisini düşünmeyeceğiniz bir kart lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video buldum.

Silivri'de 2000 TL'ye çalışır durumda buldum da komik bir durum ile larşı karşıyayım acaba kasaya sığar mı? Ya da PSU volt yeter mi volt yazmiyor ve kaç olduğunu bilmiyorum ama GT 740 calistiriyor.

Ne oynuyorsunuz? LoL, Valorant, CS2 gibi oyunlar oynamak istiyorsanız işlemci değişimi şart.

İşlemci daha sonra değişecek ama şu an öncelik bu şu an o tür oyunlar değil de daha çok bilindik GTA V Forza falan.

2.el RX 570 alsanız daha iyi olur gibi işlemciniz ucu ucuna darboğazdan kurtarıyor sanırım.

link

Sapphire RX 560 OC uygun mudur hocam?

Dosya Ekleri

• IMG_20250430_161842.jpg
    IMG_20250430_161842.jpg
    246,4 KB · Görüntüleme: 18
Silivri'de 2000 TL'ye çalışır durumda buldum da komik bir durum ile larşı karşıyayım acaba kasaya sığar mı? Ya da PSU volt yeter mi volt yazmiyor ve kaç olduğunu bilmiyorum ama GT 740 calistiriyor.

İşlemci daha sonra değişecek ama şu an öncelik bu şu an o tür oyunlar değil de daha çok bilindik GTA V Forza falan.

Sapphire RX 560 OC uygun mudur hocam?
Kaç TL'ye alıyorsun 560'ı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı