1400 TL'ye klavye de konulabilecek Mouse pad önerisi

Bütçe
1400

mitiiss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben genellikle Valorant ve benzeri oynuyorum ve bir mouse pad arıyorum. Bütçe sınırım 1400 ve hem fareyi hem de klavyeyi sığdırabileceğim büyük bir mouse pad arıyorum. Önerileriniz var mı?

Bu mousepadin Speed olanını kullanmadım ama pek memnun kalmadım Razer gigantus V2 nasıldır?

Gigantus V2 kötü müdür? Çünkü bir arkadaşım önerdi çok güzel diye ama çok bir bilgim yok.

Fury s Pro daha iyidir Razer'ın mouse Pad'den.
Zaten siz Speed olanını kullanmışsınız o cidden kötü bir mouse pad Pro ondan çok daha iyi.

Fury s Pro daha iyidir Razer'ın mouse Pad'den.
Zaten siz Speed olanını kullanmışsınız o cidden kötü bir mouse pad Pro ondan çok daha iyi.

Tamamdır arada 400 TL gibi bir fark varda ondan sordum aradaki fiyat farkına değer mi peki bir de Razer birazcık daha geniş.

Naçizane fikrim. Bu kadar bütçeniz var ise, bir tane mouse için 45x40 gibi bir pad alsanız daha güzel olur. Altına 90x40 veya 120x60 daha güzel olur.

Merhaba. Ben genellikle Valorant ve benzeri oynuyorum ve bir mouse pad arıyorum. Bütçe sınırım 1400 ve hem fareyi hem de klavyeyi sığdırabileceğim büyük bir mouse pad arıyorum. Önerileriniz var mı?

Mouse Pad'e çok para verilmesi taraftarı değilim öncelikle. 1400-1500 bütçeniz varsa; SS, Razer, HyperX almayın. Artisan bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…