A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 17 Şubat 2021 #11 Ahmet Ayseli dedi: Ölü piksel çıkabilir youtebeda videoları çok var ama kendisi karar verir bence en iyisi benim attığım Philips. Genişletmek için tıkla... Philips'te ghosting sorunu var.
Ahmet Ayseli dedi: Ölü piksel çıkabilir youtebeda videoları çok var ama kendisi karar verir bence en iyisi benim attığım Philips. Genişletmek için tıkla... Philips'te ghosting sorunu var.
A Ahmet Ayseli Femtopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 73 17 Şubat 2021 #12 adam gibi adam 1050 ti dedi: Philips'te ghosting sorunu var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama yorumlar güzel ama ölu piksel çıkarsa kötü olur paraya yazik
adam gibi adam 1050 ti dedi: Philips'te ghosting sorunu var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama yorumlar güzel ama ölu piksel çıkarsa kötü olur paraya yazik
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 17 Şubat 2021 #13 Ahmet Ayseli dedi: Bilmiyorum ama yorumlar güzel ama ölu piksel çıkarsa kötü olur paraya yazik. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel tüm monitörlerde çıkabilir.
Ahmet Ayseli dedi: Bilmiyorum ama yorumlar güzel ama ölu piksel çıkarsa kötü olur paraya yazik. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel tüm monitörlerde çıkabilir.
A Ahmet Ayseli Femtopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 73 17 Şubat 2021 #14 adam gibi adam 1050 ti dedi: Ölü piksel tüm monitörlerde çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama çocuğa kalmış
adam gibi adam 1050 ti dedi: Ölü piksel tüm monitörlerde çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama çocuğa kalmış