1400 TL'ye RX 580 8 GB alınır mı?

Hocam alacaksanız dikkat edin. Mağaza ise hor kullanmış olabilirler.

GPU-Z bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG-20230615-WA0003.jpg
    157,8 KB · Görüntüleme: 43
Aorus Rx570 almıştım 2020'de sırf kendi kasamda FurMark yapayım diye 20km yolculuk yaptım FurMark'da hiçbir şey çıkmamıştı eve geldim pembe ve beyaz kareler verdi oyunda, tamire verdiğimde VRAM arızası dediler aldığım fiyatın çeyreğine bozuk satmak zorunda kaldım.
Diyeceğim o dur ki FurMark'a da fazla güvenmeyin başka testler de isteyin hatta kasanızı götürüp kendi kasanızda yaptırın.

GPU-Z bu şekilde.
GPU-Z normal gibi. Galiba Silent BIOS modunda kalmış. Satıcıya sorar mısın bi Gaming BIOS moda alıp GPU-Z görüntüsü atabilir mi?
Kartın üzerinde BIOS Switch var.

GPU-Z normal gibi. Galiba Silent BIOS modunda kalmış. Satıcıya sorar mısın bi Gaming BIOS moda alıp GPU-Z görüntüsü atabilir mi?
Test sistemini dağıtmış hocam. Ama internetten baktım diğer RX 580 modelleriyle aynı FPS'i veriyor. Kartı satın aldım. Hayirlisi olsun.

Test sistemini dağıtmış hocam. Ama internetten baktım diğer RX 580 modelleriyle aynı FPS'i veriyor. Kartı satın aldım. Hayirlisi olsun.
Hocam umarım bir sıkıntısı çıkmaz. Kartı elden mi aldınız?

Bu tip kartlar çok var sarı sitede alacaksan Param Güvende ile al en az 1 gün boyunca test et o şekil satışı kabul et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…