14000 ₺ komple sistem önerisi

Bütçe
14000 ₺
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
Kasa, monitör, fare, klavye ve kamera dahil toplam 14.000 ₺ bütçemiz var. Yayın, video edit ve oyun amaçlı bir sistem olacak. Piyasada hazır kasalar daha uyguna satılıyor. Ayrı ayrı toplandığında daha yüksek fiyatlar çıkıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.

Şuan uygun bulamadım ama o fiyata 3060 ti lı sistem alınır.

@443652 Ama yanına monitör, kamera, fare, klavye de eklenecek. Fare olarak Steelreries Rival 3 düşünüyoruz şu an.

Hocam yanına alacağınız parçaların özellikleri ne olacak klavye vs.

@imnotagamer paylaştığım 2 sistemden birini alabilirsiniz. Yayın yapacağınız için RTX 3060 almanız. Oyunlarda oluşacak darboğazı düşürecektir. Bazı ürünler indirimde olduğu için ve sınırlı sayıda stoğu olduğu için fazla zaman kaybetmeyin inceleyin hoşunuza giderse alabilirsiniz. Anakart ve RAM'ler biraz giriş seviyesi kalıyor. 1.500 TL kadar bütçe arttırabilirseniz Ryzen 5 5600X sistem alabilirsiniz.

Gamerbase Silver I R5 5600X RX 6600 XT 8GB DDR4 16GB 512GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Hocam bu sistemi 500-600 lira fazla verip alması daha mantıklı olmaz mı hem halihazırda 5600X işlemcisi bu sistemde mevcut. Yanlış anlamayın ben de aynı fiyata bir bilgisayar bakıyorum da neden onu önerdiğinizi anlamak istedim.

@Duplicate bu sisteme 500-600 TL verip yanına da kaliteli bir kule tipi soğutucu alıp kullanabilir. Zaten önerimde bütçeyi yükseltebilirse Ryzen 5 5600X almasını önerdim. Ancak soğutucu ile beraber düz hesap 1.000 TL daha vermesi gerekiyor. Karar kendisinin şahsen Ryzen 5 5600X daha kaliteli bir işlemci daha uzun ömürlü ve güçlü mantıklı olan Ryzen 5 5600X sistemi almak. Ancak kaliteli bir soğutucu alması şart diyebilirim. Ve bütçe konusu kendisine kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…