14000 ₺ komple sistem önerisi

Bütçe
14000 ₺
@f0ze Teşekkür ederim. Biz tekrar soralım. Arıyoruz ama açmıyorlar da. En sonunda merkezine gideceğim artık.
 
@f0ze Benim arkadaş direkt kabul etmiş anakartı. Bir an önce gelsin derdinde kendisi. Hayırlısı artık. 🙂
 
@f0ze Bilmiyorum. Sinerji'nin yaptığı da ayıp. Bizim arkadaş sistem bileşenlerini bilmiyor doğru düzgün. Adamlar arayıp "Size daha iyisi olan Asus'u verelim." demişler. O da öyle sanıp kabul etmiş direkt.

Ama Sinerji sert kayaya çarpmış olabilir. Keza arkadaş da, abisi de, yengesi de avukat. Ve konu ile ilgili Sinerji'yle görüşecek.
 
@İmnotagamer avukatlık bir şey yok ki ortada sonuçta yakın fiyata sahip bir anakart önermişler. Sinerji bilgisayardan 3 kere sistem aldım. Nereden baksan 30.000 TL'den fazla para harcadım destek konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer ellerinde B450M SH2 anakart yok ise fiyat farkı ödeyip daha kaliteli bir anakart isteyebilirsiniz. Veya sipariş verdiyseniz B450M SH2 anakart ellerine geçene kadar bekleyebilir veya siparişi iptal edebilrdi. Ama arkadaşınız anakart için onay verdiği için sistem hazırlandıysa değiştirme ihtimali olacağını pek sanmıyorum.
 
@f0ze Öyle maalesef. Benim zoruma giden şu; anakart olarak bir üst modelini vereceğiz deyip bu modeli vermeleri. Yoksa düzgün çalıştığı sürece arkadaş da sorun etmeyecektir.
 
@İmnotagamer daha üst modeli dendiyse olmamış yani yakıştıramadım. Bir yanlışlık olmuş olabilir. Mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Ekran kartı Aorus modeli değil mi onda sıkıntı yok?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı