14000 ₺ komple sistem önerisi

Bütçe
14000 ₺
@samc34 hangi sistemden bahsediyorsunuz? 12.000 TL'den satılan sistemden bahsediyorsanız anakart, güç kaynağı, kasa değişmesi şart ve iyi bir kule tipi soğutucu gerekiyor. Yani kafadan 2.000 TL masrafı bulunuyor. Sistemi siz çok beğendiyseniz alabilirsiniz veya kendiniz önerebilirsiniz.

Kalan bütçeye o zaman monitör, fare, kulaklık, kamera nasıl sığdıracağız? İlla bütçe aşımı yapmak zorunda mı bu millet?

Dostum 1000 TL bütçe öyle bir anda elde edilebilecek bir para değil. Ayrıca 1000 TL daha bulup o sistemi alamıyorsa insanlar hiç mi sistem almasın?

Sebep?
Kasayı kullanıyorum. Fanları modlanabiliyor hızını ayarlayabiliyorum. Püfür püfür esiyor müthiş bir kasa. Beklentimin çok çok üzerinde. Anakart ve diğer donanımlar sıcaklık olarak hep olması gereken yerlerde. Kafadan 2.000₺ masrafı bulunuyormuş

@samc34 yorum olsun diye yorum yapıyorsunuz işte ben buna gülüyorum. Kendiniz kullanın kimse sizin kullandığınız ürünleri almak zorunda değil. Ben düşüncelerimi paylaşıyorum kimseye güvenmediğim ve parasını hak etmeyen pişman olma ihtimali olan sistemler önermiyorum. Her kullanıcı kendi düşüncesini paylaşır ve konu sahibi yorumları okur, mantıklı olarak ölçer tartar ufak bir araştırma yapıp karar verebilir. Burada Ryzen 5 5600X ile RTX 3060 Ti kullanıp anakart ve güç kaynağını uygun ve kaliteli şekil de seçmezseniz elektrik kesintileri, yüksek ve düşük gerilimde, devre koruması vs daha birçok arıza için sebep sayılabilir. Bu bütçeler de kimseye kalitelisi şüpheli ürün tavsiyesi yapmam. Bana burada gelip anakart, RAM, güç kaynağı, bilgisayar kasasından kısan sistemi şahane süper deyip anlatıyorsunuz. Sistemi alalı kaç gün oldu. Güç kaynağı ve kasanın uzun kullanım testi bulunuyor mu? Boşuna konuşuyorum. Bildiğin gibi yapmaya devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…