14000 ₺ komple sistem önerisi

Bütçe
14000 ₺
@samc34 Bütçe kısıtımız vardı. Konu başında da belirttim. Ayrıca bu fiyat komple sistem için, sadece kasa için değil.
12K sistem
1.100₺ 144hz 24 monitor
250 kamera
250 kulaklık
250 klavye
200 mouse
şeklinde çok rahat alınabiliyordu zaten
Hahha. Bu benim aldığım ya 7 ya 8inci sistem. Son 4 sene içerisinde söylüyorum. Hiçbirinde ne güç kesintisi ne voltajla ilgili bir sorun nede bir sıkıntı yaşadım. Hepsinde işlemci ekran kartı üst seviye anakart psu alt segmentti. Aynen kardeşim bu sistemi satan adamda garantili satıp başının yanacağını bildiği halde satıyor değil mi

@samc34 Dediğin fiyatlara bir tek adam akıllı fare alırsın. Diğer bileşenleri o fiyata kaliteli almak neredeyse imkansız.

@imnotagamer tartışmak boşuna her ekipmanı ve sistemi kendine göre düşünmüş zaten senin ne istediğinin pek bir önemi kalmamış. 250 TL'lik kamera ve 250 TL'lik kulaklık ile yayın yapabileceğinizi düşünüyor. İşlemcinin stok fanı ile 90 derece üstü sıcaklıkta yayın yapabileceğinizi düşünüyor. Yorumdan RTX 3060 Ti sistem olsunda geri kalan hiçbir şey önemli değil demek oluyor. Neyse siz beni anladınız. Yaptığı yorumu pek ciddiye almaya gerek yok.

@f0ze Pek önemsemiyorum açıkçası arkadaşın yazdıklarını. Öneriden ziyade "dayatma" mesajlarını kâle almam pek. Size çok teşekkür ederim.

James donkey 712 var?
Corsair HS35 var? Bunlar 250₺ üst düzey e spor oyuncusu değilsen fazlasıyla ve fazlasıyla yeterli olacak kalitede kulaklıklar bunlar.Yayın yapmayı düşünen arkadaşta acemi yeni başlayan klasik ortalama tipik bir oyuncu. Daha önceden sanki 2.000₺ lik ekipmanlar kullanıyorduda bunları önerdik. 250₺ lik kulaklıkla yayın yapabileceğinizi düşünüyor demiş ahhaha Aynen kardeşim kulaklık bütçesi 800₺.
Ha bu arada 200₺ lik kule tipi soğutucu aldım, stok fan olmadığı için. Ultra ayarlarda en üst düzey oyunlarda ve 4k street testlerinde işlemci 74 dereceyi geçmiyor Açılan bir yayınla 90 derece olacağını düşünüyor arkadaş çok yazık

@f0ze Merhaba, rahatsız ediyorum tekrar ama. Gigabyte B450M S2H anakart yerine Asus B450M Dragon anakart öneriyorlar. Yani yorumlarına baktığımda Asus da çok önerilmiyor ama öneren de var. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…