750W RTX 3080'i besleyibilir. Her türlü senin attığın sistemden daha iyi 14612 TL öyle bir sistem için çok pahalı çok fazla gereksiz şey eklemeşsin. Yani arkadaş modart M7 sistemide alabilir en azından ekran kartı dahil. Bir de senin PSU'yu koysak yine daha ucuz oluyor.
Attığın kasadaki PSU giriş seviye. Korumaları eksik.
İşlemcim daha iyi attığın RAM bilindik marka değil goodramin çipleri kötü bir kere ve giriş seviye SSD koymuşsunuz üstelik 500 GB benimki gen 4 ve 1 TB.
İşlemcim daha iyi attığın RAM bilindik marka değil goodramin çipleri kötü bir kere ve giriş seviye SSD koymuşsunuz üstelik 500 GB benimki gen 4 ve 1 TB.
Ama birçok forumda öneriyorlar coolzero güzel serilerinden ve kasa konusunda haklısınız Dark flash olsa fiyat artıyor.
Goodram'ı ben atmadım, G.Skill ise gayet tanınan bir marka.
Hocam kime yazdığına bile bakmıyorsun. Azıcık dikkatli bakın. Bir de 1 TB yapsak yine daha ucuz oluyor.
G.Skill güzeldir PSU olarak NZXT tercih edilebilir kasanız gerçekten kaliteli SSD'yi benim attığım yapıp işlemciyi 12600KF yaparsan gerçekten seninki iyi olabilir.
i5 12600KF ile i5 12600 arasında çok az fark olmasına rağmen aralarında 1000 TL fark var SSD güzel öyle yaparsak çok daha iyi bir sistem olur sistemin son halini yazayım ben kaçayım.
Goodramden Hynix CJR'a yakın performansta bir çip veya direkt CJR çıkıyor.İşlemcim daha iyi attığın RAM bilindik marka değil goodramin çipleri kötü bir kere ve giriş seviye SSD koymuşsunuz üstelik 500 GB benimki gen 4 ve 1 TB.
Ama birçok forumda öneriyorlar coolzero güzel serilerinden ve kasa konusunda haklısınız Dark flash olsa fiyat artıyor.
Önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum. En sonda 'Bir de Gelbura'dan 1700 kit istemeyi unutmayın.' demişsiniz bunu nasıl yapıcağım konusunda da yardımcı olabilir misinizIntel Core I5-12600 3.30ghz 18mb 1700p 12.nesil Fanlı Box Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Intel Core I5-12600 3.30ghz 18mb 1700p 12.nesil Fanlı Box yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV 3600mhz CL18 DDR4 Ram (F4-3600C18D-16GVK)
G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV 3600mhz CL18 DDR4 Ram (F4-3600C18D-16GVK) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
MSI PRO B660M-E DDR4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 4600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hayırlı olsun hocam.
Bir de Gelbura'dan 1700 kit istemeyi unutmayın.
Önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum. En sonda 'bir de Gelbura'dan 1700 kit istemeyi unutmayın.' demişsiniz bunu nasıl yapacağım konusunda da yardımcı olabilir misiniz?
Onu tercih etmenize saygı duyarım ama lütfen o anakarta o kadar para vermeyin. Şunu tercih edin. Daha kaliteli.Önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum. En sonda 'Bir de Gelbura'dan 1700 kit istemeyi unutmayın.' demişsiniz bunu nasıl yapıcağım konusunda da yardımcı olabilir misiniz