14000 TL ekran kartsız sistem önerisi

Bütçe
14000

İşlemcim daha iyi attığın RAM bilindik marka değil goodramin çipleri kötü bir kere ve giriş seviye SSD koymuşsunuz üstelik 500 GB benimki gen 4 ve 1 TB.

Attığın kasadaki PSU giriş seviye. Korumaları eksik.

Ama birçok forumda öneriyorlar coolzero güzel serilerinden ve kasa konusunda haklısınız Dark flash olsa fiyat artıyor.

İşlemcim daha iyi attığın RAM bilindik marka değil goodramin çipleri kötü bir kere ve giriş seviye SSD koymuşsunuz üstelik 500 GB benimki gen 4 ve 1 TB.

Goodram'ı ben atmadım, G.Skill ise gayet tanınan bir marka.

Hocam kime yazdığına bile bakmıyorsun. Azıcık dikkatli bakın. Bir de 1 TB yapsak yine daha ucuz oluyor.

Goodram'ı ben atmadım, G.Skill ise gayet tanınan bir marka.

Hocam kime yazdığına bile bakmıyorsun. Azıcık dikkatli bakın. Bir de 1 TB yapsak yine daha ucuz oluyor.

G.Skill güzeldir PSU olarak NZXT tercih edilebilir kasanız gerçekten kaliteli SSD'yi benim attığım yapıp işlemciyi 12600KF yaparsan gerçekten seninki iyi olabilir.

G.Skill güzeldir PSU olarak NZXT tercih edilebilir kasanız gerçekten kaliteli SSD'yi benim attığım yapıp işlemciyi 12600KF yaparsan gerçekten seninki iyi olabilir.

i5 12600KF ile i5 12600 arasında çok az fark olmasına rağmen aralarında 1000 TL fark var SSD güzel öyle yaparsak çok daha iyi bir sistem olur sistemin son halini yazayım ben kaçayım.

i5 12600KF ile i5 12600 arasında çok az fark olmasına rağmen aralarında 1000 TL fark var SSD güzel öyle yaparsak çok daha iyi bir sistem olur sistemin son halini yazayım ben kaçayım.

Sağ olun hocam biraz inatlaştım kusura bakmayın.

Goodramden Hynix CJR'a yakın performansta bir çip veya direkt CJR çıkıyor.

Ayrıca yurtdışında bilindik bir marka Goodram.

Hayırlı olsun hocam.
Bir de Gelbura'dan 1700 kit istemeyi unutmayın.

Önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum. En sonda 'Bir de Gelbura'dan 1700 kit istemeyi unutmayın.' demişsiniz bunu nasıl yapıcağım konusunda da yardımcı olabilir misiniz

Önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum. En sonda 'bir de Gelbura'dan 1700 kit istemeyi unutmayın.' demişsiniz bunu nasıl yapacağım konusunda da yardımcı olabilir misiniz?

Ürünün yorumlarına baktım kendiliğinden geliyormuş 1700 kit internetten videolarını izleyerek takabilirsiniz soğutucuyu.

Önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum. En sonda 'Bir de Gelbura'dan 1700 kit istemeyi unutmayın.' demişsiniz bunu nasıl yapıcağım konusunda da yardımcı olabilir misiniz
Onu tercih etmenize saygı duyarım ama lütfen o anakarta o kadar para vermeyin. Şunu tercih edin. Daha kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…