14000 TL monitör Dahil Intel Sistem Önerisi

Bütçe
14000

Godfatther

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Kimya Mühendisi
Öncelikle herkese merhabalar,
Başlıkta belirttiğim gibi 14000 TL gibi bir bütçem var. Oyun oynatacak, 3-4 yıl gibi bir süre de düşük ayarda açsa bile kafamı ağrıtmayacak, AutoCAD 3D Max gibi programları kullanabileceğim bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var. Kredi kartına taksitle alacağım için Vatan ve İtopya gibi sitelerden almam gerekiyor. Bazı parçaları N11, bazıları Hepsiburada gibi sitrlerden olsa da olur, tek şartım taksit yapsınlar.
Ya da RTX 2070’li bir laptop mu alsam diye düşünüyorum. Bu konuda da fikir ve önerilerinize açığım.
Şimdiden emek verip vakit ayıran tüm dostlara teşekkür ediyorum, ellerine emeklerine sağlık. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Masaüstü almaya karar verirseniz:

Not: Sepette 765 TL SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) - Sepette %15 İndirimli! | Teknobiyotik

Toplam 13.968 TL.

Monitör dahil isterseniz:

Toplam 14.129 TL.

Eğer çok yolculuk yapmayacaksan veya bilgisayarı taşımaycaksan masaüstü öneririm. Ben hem masaüstü hem laptop önereceğim.

Monitör 2K olmak şartıyla için sen seçebilirsin. Anakartı düşürebilirsin. Ama eğer bu SSD'yi alırsan M.2 slotu olması gerek.

Masaüstü almaya karar verirseniz:

Not: Sepette 765 TL SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) - Sepette %15 İndirimli! | Teknobiyotik

Toplam 13.968 TL.

monitör dahil isterseniz:

Toplam 14.129 TL.

Intel diyor. Siz AMD sistem önermişsiniz.

Intel diyor. Siz AMD sistem önermişsiniz.

Hangisi daha iyi olursa onu önerdim, attığım sistemde 3070 var siz 3060 Ti ve fiyatını hak etmeyen bir PSU koymuşsunuz.

PSU'yu şununla değiştirin:

Öncelikle herkese merhabalar,
Başlıkta belirttiğim gibi 14000 TL gibi bir bütçem var. Oyun oynatacak, 3-4 yıl gibi bir süre de düşük ayarda açsa bile kafamı ağrıtmayacak, AutoCAD 3D Max gibi programları kullanabileceğim bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var. Kredi kartına taksitle alacağım için Vatan ve İtopya gibi sitelerden almam gerekiyor. Bazı parçaları N11, bazıları Hepsiburada gibi sitrlerden olsa da olur, tek şartım taksit yapsınlar.
Ya da RTX 2070’li bir laptop mu alsam diye düşünüyorum. Bu konuda da fikir ve önerilerinize açığım.
Şimdiden emek verip vakit ayıran tüm dostlara teşekkür ediyorum, ellerine emeklerine sağlık. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Çok bir sistem önerisi vermek yerine şey söyleceğim monitör, fare, klavye vb dış donanımlara çok para verme onun yerine sisteme yüklen örneğin 9.5k sisteme ayır 1.5 k civarı bir parayı da dış ekipmanlara ayır.

Herkese fikirlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İş yerimlede görüştükten sonra taşınabilir bir şey almak zorunda kaldım. Bu bağlamda da en mantıklı seçenek Monster Tulpar T7 V19.7 gibi geldi. (Alacak kişilere tavsiyem şu anda Trendyol üzerinden sipariş etmeleri sepette %5 indirim var. En uygun o şekilde alınabiliyor.) Onun siparişini verdim. İlerde kısmet olursa umarım evde kullanmak için bir sistem toplayabilirim. Konuyu kapatabiliriz.

Herkese fikirlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İş yerimlede görüştükten sonra taşınabilir bir şey almak zorunda kaldım. Bu bağlamda da en mantıklı seçenek Monster Tulpar T7 V19.7 gibi geldi. (Alacak kişilere tavsiyem şu anda Trendyol üzerinden sipariş etmeleri sepette %5 indirim var. En uygun o şekilde alınabiliyor.) Onun siparişini verdim. İlerde kısmet olursa umarım evde kullanmak için bir sistem toplayabilirim. Konuyu kapatabiliriz.
Hocam Monster'da çok sorun yaşayan var. Donanımı fiyatına göre güzel ama sorun yaşanabiliyor.

Hocam Monster'da çok sorun yaşayan var. Donanımı fiyatına göre güzel ama sorun yaşanabiliyor.
Hocam kendim 2 yıldır kullanmaktayım. Masaüstü sistemime ek olarak almıştım, sorun yaşıyorum diyenlere kullandınız mı diye sorduğumda genelde "Kullanmadım öyle diyorlar." cevabını alıyorum. Evet bir MSI kadar kaliteli bir dış aksamı yok. Biraz dizel arabaya benziyor bakmanız gerekiyor, özenli kullanmanız gerekiyor. Ama bunun yanında ömür boyu bakım hizmeti ve sunduğu donanımlar da ortada. RTX 2070'li bir diz üstü bilgisayarı bu fiyata satan başa bir marka yok. Ne kadar ekmek o kadar köfte derler ya öyle bir mesele bu. Kendim sadece bir sefer bir sıkıntı yaşadım onda da gerekli ilgiyi gösterdiler. Bu tecrübelerimi bir yazıyla aktarmak istiyorum, en tarafsız bakış açısıyla en ince detayına kadar. Bu ikinci Monster'ım olacak yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı