Mel2 Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 47 7 Şubat 2022 #21 Zntsu01 dedi: Hocam stoklar bitti bugün ya kampanya dahilinde. RX 6600 XT sistemi alacaktım dün bitmiş. Gelde bekle bir daha ne zaman o fiyatlara yakalarım. Genişletmek için tıkla... Hadi ya, ben de cumartesi direkt yerinden anlaşıp aldım. Güzel kampanyaydı, yakalarsın tekrardan umarım
Zntsu01 dedi: Hocam stoklar bitti bugün ya kampanya dahilinde. RX 6600 XT sistemi alacaktım dün bitmiş. Gelde bekle bir daha ne zaman o fiyatlara yakalarım. Genişletmek için tıkla... Hadi ya, ben de cumartesi direkt yerinden anlaşıp aldım. Güzel kampanyaydı, yakalarsın tekrardan umarım
Zntsu01 Decapat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #22 Mel2 dedi: Hadi ya, ben de cumartesi direkt yerinden anlaşıp aldım. Güzel kampanyaydı, yakalarsın tekrardan umarım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bekliyoruz tetikteyiz
Mel2 dedi: Hadi ya, ben de cumartesi direkt yerinden anlaşıp aldım. Güzel kampanyaydı, yakalarsın tekrardan umarım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bekliyoruz tetikteyiz
typhone Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #23 Zntsu01 dedi: Teşekkür ederim hocam. Bekliyoruz tetikteyiz Genişletmek için tıkla... Geldi stoklar hocam Aquarius 5T11-RX6600XT - Game Garaj bu ürün için ben de 10'unu bekliyorum maaş gelsin diye
Zntsu01 dedi: Teşekkür ederim hocam. Bekliyoruz tetikteyiz Genişletmek için tıkla... Geldi stoklar hocam Aquarius 5T11-RX6600XT - Game Garaj bu ürün için ben de 10'unu bekliyorum maaş gelsin diye
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.033 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Şubat 2022 #24 typhone dedi: Geldi stoklar hocam Aquarius 5T11-RX6600XT - Game Garaj bu ürün için ben de 10'unu bekliyorum maaş gelsin diye Genişletmek için tıkla... Yok, halen gelmemiş. Sepete eklemeye çalışınca "Ürün stoklarımızda kalmadığından, sepetinize "Aquarius 5T11-RX6600XT" ekleyemezsiniz." yazıyor.
typhone dedi: Geldi stoklar hocam Aquarius 5T11-RX6600XT - Game Garaj bu ürün için ben de 10'unu bekliyorum maaş gelsin diye Genişletmek için tıkla... Yok, halen gelmemiş. Sepete eklemeye çalışınca "Ürün stoklarımızda kalmadığından, sepetinize "Aquarius 5T11-RX6600XT" ekleyemezsiniz." yazıyor.
typhone Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #25 Indra128 dedi: Yok, halen gelmemiş. Sepete eklemeye çalışınca "Ürün stoklarımızda kalmadığından, sepetinize "Aquarius 5T11-RX6600XT" ekleyemezsiniz." yazıyor. Genişletmek için tıkla... 2 saat önce mail geldi bana ben yazmıştım stok ne zaman güncellenir diye güncellendi var demişlerdi. Bitmiş heralde.
Indra128 dedi: Yok, halen gelmemiş. Sepete eklemeye çalışınca "Ürün stoklarımızda kalmadığından, sepetinize "Aquarius 5T11-RX6600XT" ekleyemezsiniz." yazıyor. Genişletmek için tıkla... 2 saat önce mail geldi bana ben yazmıştım stok ne zaman güncellenir diye güncellendi var demişlerdi. Bitmiş heralde.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.033 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Şubat 2022 #26 typhone dedi: 2 saat önce mail geldi bana ben yazmıştım stok ne zaman güncellenir diye güncellendi var demişlerdi. Bitmiş heralde. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı stoğu gelmiş ama sistemi sepete ekleyemiyorsun, yakın zamanda düzeltirler herhalde.
typhone dedi: 2 saat önce mail geldi bana ben yazmıştım stok ne zaman güncellenir diye güncellendi var demişlerdi. Bitmiş heralde. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı stoğu gelmiş ama sistemi sepete ekleyemiyorsun, yakın zamanda düzeltirler herhalde.
Zntsu01 Decapat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #27 Hadi ya hocam heyecanlanmıştım. Umarım bir an önce gelir de alırız hocam takipteyim haberleşelim. typhone dedi: 2 saat önce mail geldi bana ben yazmıştım stok ne zaman güncellenir diye güncellendi var demişlerdi. Bitmiş herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam naptınız yazdınız mı Son düzenleme: 8 Şubat 2022
Hadi ya hocam heyecanlanmıştım. Umarım bir an önce gelir de alırız hocam takipteyim haberleşelim. typhone dedi: 2 saat önce mail geldi bana ben yazmıştım stok ne zaman güncellenir diye güncellendi var demişlerdi. Bitmiş herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam naptınız yazdınız mı
typhone Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #28 ekleniyor suanda sepete deneyin isterseniz Zntsu01 dedi: Hadi ya hocam heyecanlanmıştım. Umarım bir an önce gelir de alırız hocam takipteyim haberleşelim. Hocam naptınız yazdınız mı Genişletmek için tıkla...
ekleniyor suanda sepete deneyin isterseniz Zntsu01 dedi: Hadi ya hocam heyecanlanmıştım. Umarım bir an önce gelir de alırız hocam takipteyim haberleşelim. Hocam naptınız yazdınız mı Genişletmek için tıkla...
Zntsu01 Decapat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #29 typhone dedi: ekleniyor suanda sepete deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Hocam sipariş verdim bile
typhone dedi: ekleniyor suanda sepete deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Hocam sipariş verdim bile
typhone Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #30 Zntsu01 dedi: Hocam sipariş verdim bile Genişletmek için tıkla... tam hangi opsiyonlarla aldınız paylaşabilir misiniz ? sanırım fiyatta indirime gidilmiş ayrıca
Zntsu01 dedi: Hocam sipariş verdim bile Genişletmek için tıkla... tam hangi opsiyonlarla aldınız paylaşabilir misiniz ? sanırım fiyatta indirime gidilmiş ayrıca