14000 TL sistem toplama

Bütçe
12k-14k
PSU hakkında bilgim yok. Onun dışında güzel sistem.

Milli PSU'yu önerecekdim ancak maalesef stoklarda yok benim de bu PSU da pek bir bilgim yok ancak birkaç kişi kullanıyordu forumda hatırlayamadım ama zaten ekran kartı ve CPU stoklarını beklerse eğer o zamana kadar reactor tekrar stoklara girecekdir.

Sistemin amacı ne ve 3060 sizi neden kesmiyor?
Tam olarak ne bekliyorsunuz sistemden acaba?
Ayrıca konu bana pek samimi gelmedi açıkçası.

Hocam 3060 sizi kesmiyor olabilir ancak hazır sistem almazsanız daha düşük seviye ekran kartı almak zorunda kalırsınız tabii ekran kartı bulabilirseniz. En mantıklısı hazır sistemler ya da bütçenizin tamamıyla ekran kartı alacaksınız.

Kanka ben sana efsane bir şey toplayacağım şimdi sen 20klık bir sistem istiyorsun ben sana çok iyi donanımlar seçeceğim ama sen ekran kartını ATX mi yoksa Micro ATX mi istiyorsun.
Bende 3060 olsa varya ben neler yapmazdım o sistemle.

Micro ATX ekran kartı atar mısın bana.

Sistemin amacı ne ve 3060 sizi neden kesmiyor?
Tam olarak ne bekliyorsunuz sistemden acaba?
Ayrıca konu bana pek samimi gelmedi açıkçası.

Sistemin tek amacı oyun kesmemesinin sebebi ise FPS'in monitörümün tam Hz değerine ulaşamaması yani daha iyi bir ekran kartı alıp daha akıcı bir oyun deneyimi yaşamak varken neden 3060 ile yetineyimki?
Diye düşünüyorum
Bu PC nasıl bu arada Ryzen 5 5600X ile Ryzen 7 5800X arasında çok fark var mı?

Bu PC nasıl bu arada Ryzen 5 5600X ile Ryzen 7 5800X arasında çok fark var mı?

5 FPS falan fark olur. Taş çatlasın 7 FPS. 5600X gayet yeterli bir işlemci. Ancak attığınız sistemin SSD'si değiştirilse iyi olur.

Not: Son attığınız sistemde ekran kartı 3070'miş şu an fark ettim. Bu ciddi fark yaratan unsur olur. Zaten fiyatı da görüyoruz. Fiyata dikkat etmemiştim başta sonradan bakınca gördüm.

Hocam attığınız linkteki ürün şu anda satışta değil ve yorumlara bakılırsa çalışmayan ürün gönderilmiş bir çok kişiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…