14000 TL tablet önerisi

habzikabzi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Bir tablet tablet almak istiyorum.

-Ağırlıklı olarak kızım kullanacak. Video izleme, okul için ofis uygulamaları ve çizim gibi basit uygulamaların yanı sıra bizim de kullanmamız için bazı grafik tasarım uygulamaları ve oyun da oynayabilmek de istiyoruz.

Maddi durumum nedeniyle tek bir şansım olduğu için gerçekten bilir kişi görüşüne ihtiyacım var. Bu olmadı, bir tane daha alayım bakalım diyecek bir durumum yok şu an için. Bunun için bütçemi gerçekten çok zorlayacağım ve maksimum 14.000 TL bütçem var ancak daha uygun bir fiyat performans ürününe de açığım.

Kimsenin aklını karıştırmak istemem. Aşağıdaki önerilerin dışında da model önerilerine açığım ama yine de bulabildiklerimi paylaşmak istedim. OIumlu olumsuz görüşlerinizi ve alternatif önerilerinizi beklerim.

Destek olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Tablet
-Huawei Matepad Air 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye - Google erişimi yok diye çok olumsuz yorum var. Programlardan ve oyunlardan attığı yönünde ama özellikleri çok iyi görünüyor.

-Samsung Galaxy Tab S9 FE Tablet 6 GB RAM, 128 GB Depolama - Oyun performansı ile ilgili şüphelerim var.

-Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus Tablet 8 GB RAM, 128 GB Depolama - Oyun performansı ile ilgili şüphelerim var. FE ile aradaki fiyat farkına değer mi?

Kızınız kaç yaşında? Eğer yere düşürüp üstüne basacak, umursamadan taşıyacak kadar küçük yaştaysa ona göre bir şey önerelim.

Merhaba, kızım, ellerinizden öper 7 yaşında ama sahip olduğu şeylerin kıymetini biliyor Bir kaza bela olmazsa 4-5 sene kullanabileceği bir ürün almak istiyorum. Yoksa ben de ucuz bir model alıp geçerdim.

Bir önerisi olan yok sanırım?

Son düzenleme:
Kendim S9 FE kullanıyorum, kaliteli bir cihaz ama işlemcisi biraz zayıf. Aynı fiyat bandında Xiaomi Pad 6 var, işlemci bakımından daha güçlü bir cihaz. OneUI bence HyperOS'tan daha iyi ama iyi bir oyun performansı istiyorsanız güçlü bir işlemciye ihtiyacınız var, sizin için daha iyi bir seçenek olacaktır. Yine de kaleme ek ücret vermeniz gerektiğini unutmayın.

Huawei cihazlarını önermem, donanım bakımından gerçekten iyiler ama Google desteğinin olmaması ne olursa olsun sorunlar yaratacaktır.

Hem stabil, hem güvenilir hem de kalem kullanımına uygun olması nedeniyle eski nesil olsa da "iPad 9. Nesil Wi-Fi 256 GB 10.2" Tablet almaya karar verdik. Fiyat olarak "iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet" ile kafa kafaya geliyor. Elbette gönül, en yenisini almak ister ama bütçemiz buna elveriyor. Sizce uygun bir tercih midir? Bir de fotoğraf veya dosya aktarımı konusunda kullanıcıların yorumlarına ihtiyacım var. Yani whatsapp olmadan android bir cihazdan ios olan IPAD'e ya da IPAD'den android cihaza; windows bir PC'den IPAD'e ya da IPAD'den PC'ye dosya aktarımı çok zorluyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…