burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 26 Mart 2021 #1 Eski bilgisayarımda yaşadığım sorunlardan dolayı çoğu parçasını sattım ve elimde sadece işlemci, M2 SSD ve PSU'lu kasa kaldı. Bütçem kadar diğer parçaların önerisini bekliyorum. İşlemci: Ryzen 5 3600X. Kasa: Thermaltake J24 650W 80+ PSU
Eski bilgisayarımda yaşadığım sorunlardan dolayı çoğu parçasını sattım ve elimde sadece işlemci, M2 SSD ve PSU'lu kasa kaldı. Bütçem kadar diğer parçaların önerisini bekliyorum. İşlemci: Ryzen 5 3600X. Kasa: Thermaltake J24 650W 80+ PSU
MendelsOrange Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #2 Bence bunları da satıp hazır sistem alın. Çünkü bu şekilde ekran kartı satın almanız çok zor.
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 26 Mart 2021 #3 MendelsOrange dedi: Bence bunları da satıp hazır sistem alın. Çünkü bu şekilde ekran kartı satın almanız çok zor. Genişletmek için tıkla... İtopya işlemciyi kutusuz yolladı :/
MendelsOrange dedi: Bence bunları da satıp hazır sistem alın. Çünkü bu şekilde ekran kartı satın almanız çok zor. Genişletmek için tıkla... İtopya işlemciyi kutusuz yolladı :/
O Omerfr Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #4 İşlemci kalmaya devam edecek mi, yoksa değiştirecek misiniz?
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 26 Mart 2021 #5 Omerfr dedi: İşlemci kalmaya devam edecek mi, yoksa değiştirecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası eski bilgisayarımda gayet memnundum ve şu an kutusuz satamıyacağımı düşündüğüm için büyük ihtimalle devam ederim.
Omerfr dedi: İşlemci kalmaya devam edecek mi, yoksa değiştirecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası eski bilgisayarımda gayet memnundum ve şu an kutusuz satamıyacağımı düşündüğüm için büyük ihtimalle devam ederim.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 26 Mart 2021 #6 burakoa dedi: Açıkçası eski bilgisayarımda gayet memnundum ve şu an kutusuz satamıyacağımı düşündüğüm için büyük ihtimalle devam ederim. Genişletmek için tıkla... Satarsınız ya hem kutusunu bulamaz mısnız? Fansız kutusuz diye ilana verirsiniz.
burakoa dedi: Açıkçası eski bilgisayarımda gayet memnundum ve şu an kutusuz satamıyacağımı düşündüğüm için büyük ihtimalle devam ederim. Genişletmek için tıkla... Satarsınız ya hem kutusunu bulamaz mısnız? Fansız kutusuz diye ilana verirsiniz.
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 26 Mart 2021 #7 SomeOne12 dedi: Satarsınız ya hem kutusunu bulamaz mısnız? Fansız kutusuz diye ilana verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fanı duruyor ama işlemciyi yollayabilecek koruyucu aparatım yok. İnternetten alınabilir mi bu koruyucu?
SomeOne12 dedi: Satarsınız ya hem kutusunu bulamaz mısnız? Fansız kutusuz diye ilana verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fanı duruyor ama işlemciyi yollayabilecek koruyucu aparatım yok. İnternetten alınabilir mi bu koruyucu?
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 26 Mart 2021 #8 Bilmiyorum. burakoa dedi: Fanı duruyor ama işlemciyi yollayabilecek koruyucu aparatım yok. İnternetten alınabilir mi bu koruyucu? Genişletmek için tıkla... burakoa dedi: Fanı duruyor ama işlemciyi yollayabilecek koruyucu aparatım yok. İnternetten alınabilir mi bu koruyucu? Genişletmek için tıkla... Onu çok iyi koruyarak göndermelisiniz. O kutular GameGaraj ve İtopya'da var sorunbakın isterseniz.
Bilmiyorum. burakoa dedi: Fanı duruyor ama işlemciyi yollayabilecek koruyucu aparatım yok. İnternetten alınabilir mi bu koruyucu? Genişletmek için tıkla... burakoa dedi: Fanı duruyor ama işlemciyi yollayabilecek koruyucu aparatım yok. İnternetten alınabilir mi bu koruyucu? Genişletmek için tıkla... Onu çok iyi koruyarak göndermelisiniz. O kutular GameGaraj ve İtopya'da var sorunbakın isterseniz.
imnersen Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #9 İşlemci telleri bükülecek kadar sıkıştırılmazsa sorun yaşanmaz, sağlam bir parçadır kendileri.