14000 TL'ye sistem tavsiyesi

Hi i am Orion

Femtopat
Ortalama 13 000-14 000 TL'ye Intel i7 10700K ve RTX 2070(s) Super destekleyen bir toplama bilgisayar yapabilir misiniz?

Uzun zamandır bilgisayar toplamıyordum, birçok şey değişmiş. Çok afalladım. Sadece Z490 motherboard araştırırken bile devrelerim yandı. Yardımcı olursanız sevinirim.

250-500 GB SSD ( M.2)
2x8 RAM (anakarta sırıtmayacak hızda)
1 TB depolama
650W veya üstü bir kasa

Farklı sitelerden toplama yapabilirsem 2080 süper de alabiliyorum ama yine de tam emin olamadım ekran kartını büyütüp diğer sistemlerden kısmaya değer mi veya RTX 2080 süper le beraber ortalama bir sistem toplanabilir mi?

Önereceğiniz bir monitör varsa 144Hz fiyat performans ürünü. (2500TL en fazla.)

NOT: RGB-ARGB olmasa da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde ne yapacaksınız? (Oyun, render vs.) Ayrıca farklı sitelerden alamam demişsiniz. Belirli bir site tercihiniz var mı? Lütfen Vatan demeyin.

Monitor

Bu fiyat bandında 10700K+2080 Super'li bir sistem zor.
Sinerji Jupiter 14.000 bandında istediğin özellikleri karşılayan dengeli ve kaliteli bileşenlere sahip bir sistem. Ekran kartı Gigabyte Windforce yerine başka bir model tercih edilebilirdi fakat sistemde kullanılan diğer bileşenlere bakınca bu modelde kabul edilebilir.

Sistemde ne yapacaksınız? (Oyun, render vs.) ayrıca farklı sitelerden alamam demişsiniz. Belirli bir site tercihiniz var mı? lütfen Vatan demeyin.

Site tercihim yok, hepsi okey bana, oyun ve mühendislik için alacağım ama ağırlıklı oyun.
Sistemle daha çok oyun oynasamda mühendislik programlarınıda kullanacağım

Son düzenleme:
Şöyle bir şey alınabilir.

İyi bir OC potansiyeli var. Düzgün bir müdahele ile yüksek performans elde edebilirsiniz.

M.2 SSD olmak zorunda mı? Oyun içinse sadece M.2 SSD'ye gerek yok. Düzgün bir SATA SSD alsanız diğer parçalara fazladan para kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…