komilişampuan
Hectopat
İkisinin fiyatı nedir? Ayrıca eğer bütçe yetiyorsa ve arada 800 TL'den az fark varsa alabilirsin.
Arada 1500 TL'den fazla fark var.
İstersen alabilirsin seni çok zorlamayacaksa.Arada 1500 TL'den fazla fark var.
Pardon 1200 TL civari varmış.
Selam herkese. Uzun süredir sistem toplamak için araştırmalar yapıyorum ve bir sürü kombinasyonlar denedim. Kendimce topladığım bir sistem var lakin yine de size danışmadan karar vermek istemedim. Sistemde RX 6600 XT kartını tercih etmek istiyorum ve ekran kartı dahil maksimum 14.000 TL ile alabildiğim performans ve kalitenin en iyisini almak istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum ve ayrıca eklemek istediğiniz sistem toplama konusunda olsun başka parça önerileri olsun başka tavsiyelere de açığım. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Kasa çöp, ekran kartı 6600 yanında rezil. Anakart ve işlemci uyumsuz. Ayrıca aşırı pahalı. Bir gram kadar bilginizin olmadığı konularda mesaj yazmayınız.
Kasa
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1650 OC 4GB 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1650 OC 4GB 128Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ekran kartı
İşlemci
MSI A320M-A PRO AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI A320M-A PRO AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ana kart
Sıvı soğutucu
Kingston NV1 SNVS/1000G 1 TB M.2 2280 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston NV1 SNVS/1000G 1 TB M.2 2280 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
SSD (M.2)
PSU
BAGİ TİCARET Pgm11 Versus Gaming Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BAGİ TİCARET Pgm11 Versus Gaming Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Klavye
Genel Markalar Kablosuz Fare Wireless Mouse 4 Tuşlu Sessiz Şarj Edilebilir Dpı Kontrol - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Kablosuz Fare Wireless Mouse 4 Tuşlu Sessiz Şarj Edilebilir Dpı Kontrol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fare (Şarj edilebilir)
Bu da toplam bütçe:
Eki Görüntüle 1389766
RAM'i koymayı unutmuşum. Bu da RAM
Kasa
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1650 OC 4GB 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1650 OC 4GB 128Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ekran kartı
İşlemci
MSI A320M-A PRO AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI A320M-A PRO AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ana kart
Sıvı soğutucu
Kingston NV1 SNVS/1000G 1 TB M.2 2280 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston NV1 SNVS/1000G 1 TB M.2 2280 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
SSD (M.2)
PSU
BAGİ TİCARET Pgm11 Versus Gaming Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BAGİ TİCARET Pgm11 Versus Gaming Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Klavye
Genel Markalar Kablosuz Fare Wireless Mouse 4 Tuşlu Sessiz Şarj Edilebilir Dpı Kontrol - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Kablosuz Fare Wireless Mouse 4 Tuşlu Sessiz Şarj Edilebilir Dpı Kontrol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fare (Şarj edilebilir)
Bu da toplam bütçe:
Eki Görüntüle 1389766
Ben ana kart önerilerinde sorun yaşıyorum.Kasa çöp, ekran kartı 6600 yanında rezil. Anakart ve işlemci uyumsuz. Ayrıca aşırı pahalı. Bir gram kadar bilginizin olmadığı konularda mesaj yazmayınız.
Dostum gram bilgin yok bu konuda, lütfen mesaj yazmayınız. Kendine hayrı olmayan, uyumsuz ve kötü bir sistem toplamışsın.RAM'i koymayı unutmuşum. Bu da RAM
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
RAM'i koymayı unutmuşum. Bu da RAM.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ben anakart önerilerinde sorun yaşıyorum.
Önerebileceğiniz ne var?Dostum gram bilgin yok bu konuda, lütfen mesaj yazmayınız. Kendine hayrı olmayan, uyumsuz ve kötü bir sistem toplamışsın.
Anakart falan onu bunu bırakın, hadi anakarttan anlamıyorsunuz, bu bütçeye 1650 ne? Rezalet bir sistem. Konu hakkında bilgi sahibi olmadan mesaj yazmayınız lütfen.
Önerebileceğiniz ne var?
Buyrunuz. 6600 ekran kartı var. İstenilir ise anakart değiştirilebilir ya da ekran kartı XT yapılabilir, ya da işlemci değiştirilebilir ancak bu hali ile de oldukça güçlü bir sistem. @messinicocugu sürekli sizi alıntılıyorum, sizi rahatsız ettiysem özür dilerim ancak sistem önerisini çalmış gibi görünmemek için yapıyorum.Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram özelliklerini incele, 3.508,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 12400TL tutuyor.Pny 250 GB XLR8 CS3030 M280CS3030-250-RB M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Pny 250 GB XLR8 CS3030 M280CS3030-250-RB M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Buyurunuz. 6600 ekran kartı var. İstenilir ise anakart değiştirilebilir ya da ekran kartı XT yapılabilir, ya da işlemci değiştirilebilir ancak bu hali ile de oldukça güçlü bir sistem. @messinicocugu sürekli sizi alıntılıyorum, sizi rahatsız ettiysem özür dilerim ancak sistem önerisini çalmış gibi görünmemek için yapıyorum.
Selam herkese. Uzun süredir sistem toplamak için araştırmalar yapıyorum ve bir sürü kombinasyonlar denedim. Kendimce topladığım bir sistem var lakin yine de size danışmadan karar vermek istemedim. Sistemde RX 6600 XT kartını tercih etmek istiyorum ve ekran kartı dahil maksimum 14.000 TL ile alabildiğim performans ve kalitenin en iyisini almak istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum ve ayrıca eklemek istediğiniz sistem toplama konusunda olsun başka parça önerileri olsun başka tavsiyelere de açığım. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Arada 1500 TL'den fazla fark var.
Pardon 1200 TL civari varmış.