1400TL klavye önerisi

yusufbaba16

Hectopat
Daha fazla  
1400 TL aşağısına klavye arıyorum. Çok aşırı ses çıkartmayan, ışıkları (RGB) yeterli seviyede olan ve kullanım ömrü yüksek olsun.
-Redragon Kumara klavye alınır mı?

1400 TL aşağısına klavye arıyorum. Çok aşırı ses çıkartmayan, ışıkları (RGB) yeterli seviyede olan ve kullanım ömrü yüksek olsun.

Bence bir 200 falan koyup G213 Logitech alabilirsin ancak ses çıkarmayan derken sessizmi olsun çünkü ortası çoğu yok

Red Dragon K617 iyi bir secim olacaktır ancak mekanik yani illahaki mekanik sesi olucak mekanik olcağından
Anladım doğrudur, önerdiğiniz logiteh (ç tuşum basmıyor) kronik sorunlu diyorlar biraz korktum o klavyeden

GÜNCEL.

Biraz büyük, çok sesi çıkmayan uzun ömürlü biraz güzel ışıklı klavye önerisi lazım

Son düzenleme:
Sırf RGB diye klavye almayın Gamepower genelde çabuk bozulur ama modelden modele değişebilir forumlarda önerilen klavyeleri almanızı öneririm.
Arkadaşın önerdiğide membran klavye kronık sorunu var denılıyor bılmıyorum. Diğer açılan konulara bakın.

Sırf RGB diye klavye almayın Gamepower genelde çabuk bozulur ama modelden modele değişebilir forumlarda önerilen klavyeleri almanızı öneririm.
Arkadaşın önerdiğide membran klavye kronık sorunu var denılıyor bılmıyorum. Diğer açılan konulara bakın.
Teşekkürler. Şimdilik reddragon artman düşünüyorum, red hot switch ışıkları güzel, bilek desteği ve num tuşları var istediğim şeyleri karşılıyor ama dayanıklı mi sağlam mı onu bilemem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı