D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2020 #11 Ozan001 dedi: Bütçeyi biraz zorlayıp vp249qgr almaya çalışacağım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim @Denji @Kkamberr Genişletmek için tıkla... Rica ederiz.
Ozan001 dedi: Bütçeyi biraz zorlayıp vp249qgr almaya çalışacağım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim @Denji @Kkamberr Genişletmek için tıkla... Rica ederiz.
zimablue Megapat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 172 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tasarımcı 1 Aralık 2020 #12 Ozan001 dedi: Bütçeyi biraz zorlayıp VP249QGR almaya çalışacağım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim @Denji @Kkamberr Genişletmek için tıkla... VP249QR kullanıyorum, tavsiye etmem.
Ozan001 dedi: Bütçeyi biraz zorlayıp VP249QGR almaya çalışacağım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim @Denji @Kkamberr Genişletmek için tıkla... VP249QR kullanıyorum, tavsiye etmem.
Ozan001 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #13 zimablue dedi: VP249QR kullanıyorum, tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ürünün ne tür sıkıntısı var hocam yardımcı olursanız sevinirim
zimablue dedi: VP249QR kullanıyorum, tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ürünün ne tür sıkıntısı var hocam yardımcı olursanız sevinirim
zimablue Megapat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 172 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tasarımcı 2 Aralık 2020 #14 Kaliteli IPS monitörler, iMac ekranlarına benziyor ama bunda öyle bir şey yok. Açıkçası tatmin edici değil.
Kaliteli IPS monitörler, iMac ekranlarına benziyor ama bunda öyle bir şey yok. Açıkçası tatmin edici değil.
Ozan001 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #15 zimablue dedi: Kaliteli IPS monitörler, iMac ekranlarına benziyor ama bunda öyle bir şey yok. Açıkçası tatmin edici değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bana Haziran'a kadar lazım Haziran'da satarım ya da 2. Ekran olarak kullanırım
zimablue dedi: Kaliteli IPS monitörler, iMac ekranlarına benziyor ama bunda öyle bir şey yok. Açıkçası tatmin edici değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bana Haziran'a kadar lazım Haziran'da satarım ya da 2. Ekran olarak kullanırım