1400TL RAM önerisi

Bütçe
1400TL

MusaArda

Kilopat
Daha fazla  
Anakart
ASUS Prime A320M-K
İşlemci
Ryzen 3 1300x
En fazla 1400TL olacak şekilde 8x2 3200MHz RAM önerir misiniz?

En fazla 1400TL olacak şekilde 8x2 3200MHz RAM önerir misiniz?

Biraz araştırdım çipine çok kötü diyorlar.

3200 MHz'de iyi çipli bulamazsın. 3600 MHz CL17 güzel bir şey alıp frekans düşür.

3200 MHz'de iyi çipli bulamazsın. 3600 MHz CL17 güzel bir şey alıp frekans düşür.

Kingston'dan başka önerebileceğiniz RAM var mı yoksa Kingston önümdeki en iyi seçenek mi?

Kingston'dan başka önerebileceğiniz RAM var mı yoksa Kingston önümdeki en iyi seçenek mi?

Aynı çiplere sahipler.

Aynı çiplere sahipler.

Çiplerini nereden buluyorsunuz? Ben araştırıyorum bulamıyorum.

Çiplerini nereden buluyorsunuz? Ben araştırıyorum bulamıyorum.

Diğer renklerinde de CJR çıkıyor. Forumda birkaç kişiye denettirdim 4000 MHz CL18 civarını yapıyorlar.

Kingston'u ise önerdiğim birkaç kişiden gördüm. Aldıklarında Thaiphoon Burner'dan baktırmıştım. 3600 MHz CL17'yi kalitesiz çipler yapamaz.

Diğer renklerinde de CJR çıkıyor. Forumda birkaç kişiye denettirdim 4000 MHz CL18 civarını yapıyorlar.

Kingston'u ise önerdiğim birkaç kişiden gördüm. Aldıklarında Thaiphoon Burner'dan baktırmıştım. 3600 MHz CL17'yi kalitesiz çipler yapamaz.

Hocam sizin attıklarınızın fiyatı biraz tuzlu geldi yanında termal macunda atacağım çünkü konuya ilk mesaj yazan arkadaşın attığı RAM alınır mı? Çipi iyi midir? O RAM'ın linkini tekrar aşağıya bırakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı