W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 25 Aralık 2020 #11 Lelouchvi1 dedi: Şu anda İtopya'da ViewSonic 144 Hz monitör 1399 TL idi site açılınca bakabilirsin kaliteli monitördür. Genişletmek için tıkla... O monitör TN panel. Önermem.
Lelouchvi1 dedi: Şu anda İtopya'da ViewSonic 144 Hz monitör 1399 TL idi site açılınca bakabilirsin kaliteli monitördür. Genişletmek için tıkla... O monitör TN panel. Önermem.
Lelouchvi1 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 129 25 Aralık 2020 #12 WaIter White dedi: O monitör TN panel. Önermem. Genişletmek için tıkla... Ben zaten paneline bakıp önerdim yani biliyorum onu beğenmezse daha iyi olan James Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com bunuda alabilir ama bu bir tık daha zayıf ve kırılgandır narin davranılması gerekir.
WaIter White dedi: O monitör TN panel. Önermem. Genişletmek için tıkla... Ben zaten paneline bakıp önerdim yani biliyorum onu beğenmezse daha iyi olan James Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com bunuda alabilir ama bu bir tık daha zayıf ve kırılgandır narin davranılması gerekir.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 25 Aralık 2020 #13 @Lelouchvi1 Şimdi önerdiğiniz monitör de çöp. Kendisine ''eşek'' diyen bir markanın ürünü. Mümkünse daha fazla öneri yapmayın. Arkadaşın kafası karışmasın
@Lelouchvi1 Şimdi önerdiğiniz monitör de çöp. Kendisine ''eşek'' diyen bir markanın ürünü. Mümkünse daha fazla öneri yapmayın. Arkadaşın kafası karışmasın
E erenarda5 Femtopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #14 Lelouchvi1 dedi: Ben zaten paneline bakıp önerdim yani biliyorum onu beğenmezse daha iyi olan James Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com bunuda alabilir ama bu bir tık daha zayıf ve kırılgandır narin davranılması gerekir. Genişletmek için tıkla... Bu monitöre de denk geldim ama forumda konusu vardı pek tavsiye etmiyordu kimse teşekkürler yine de.
Lelouchvi1 dedi: Ben zaten paneline bakıp önerdim yani biliyorum onu beğenmezse daha iyi olan James Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com bunuda alabilir ama bu bir tık daha zayıf ve kırılgandır narin davranılması gerekir. Genişletmek için tıkla... Bu monitöre de denk geldim ama forumda konusu vardı pek tavsiye etmiyordu kimse teşekkürler yine de.
Lelouchvi1 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 129 25 Aralık 2020 #15 erenarda5 dedi: Bu monitöre de denk geldim ama forumda konusu vardı pek tavsiye etmiyordu kimse teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ama kullanmadığımı tavsiye etmem.
erenarda5 dedi: Bu monitöre de denk geldim ama forumda konusu vardı pek tavsiye etmiyordu kimse teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ama kullanmadığımı tavsiye etmem.