1400TL'ye Gaming klavye önerisi

Bütçe
1400

FqsScript

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, katlanabilir stant aldığım için klavye alacağım aklımda 1300 TL'ye Redragon K617 veya 1400 TL'ye Redragon K552 var aklımda. Sizce oyun ve gündelik için hangi klavye önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam az önce baktımda F ve yön tuşları yokmuş hocam FN kombinasyonunu yön tuşları nasıl yapabilirim?
benim bildiğim kadarıyla o modelde w a s d tuşlarında yön tuşları bulunuyor tahminimce fn tuşuna basarak yön tuşlarını o şekilde kullanabilirsiniz çünkü diğer %60 lık klavyelerde öyle oluyor. bu arada e-yosoo z11 modeline bir bakmanı öneririm o da bu fiyat bantlarında güzel bir klavye.

Hotswap değil ama switchler çok zor çıkıyor haberin olsun. SOrunların varsa sorabilirsin aktif olarak kullanıyorum.

Bu fiyat bandında bulabileceğiniz daha iyi klavye yok demek yanlış olmaz.
Merhaba, katlanabilir stant aldığım için klavye alacağım aklımda 1300 TL'ye Redragon K617 veya 1400 TL'ye Redragon K552 var aklımda. Sizce oyun ve gündelik için hangi klavye önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam alacaksanız %60 değil de %65 veya üstü klavye almanızı öneririm yön tuşlarını aktif olarak kullanıyorsanız yokluğu çektiriyor. Ek871GTR %68 klavye olarak geçiyordu sanırım ideal boyut diyebilirim.

Bu fiyat bandında bulabileceğiniz daha iyi klavye yok demek yanlış olmaz.

Hocam alacaksanız %60 değil de %65 veya üstü klavye almanızı öneririm yön tuşlarını aktif olarak kullanıyorsanız yokluğu çektiriyor.
Alıştıktan sonra sorun olmuyor tkl'den geçim %60'a

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı