1400TL'ye sistem toplama

Fu-Linn

Hectopat
Daha fazla  
Haftaya yeni sistemimi alacağım inşallah. Kendi sistemimi topladım. 1400TL küsür tuttu fakat ekran kartını şimdi almayacağım. Ekran kartını 3-4 ay sonra almayı planlıyorum zaten sadece CS:GO oynadığım için Intel HD Graphics'in bana yeteceğini düşünüyorum. Ekran kartını 2.el alacağım aklımda olan kartlar ise GTX 760 - 770 - R9 280 - R9 270X o zaman ki bütçeye göre bunlardan birini alabilirim PSU sorun çıkartır mı ? @Tristan23

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU sorun çıkartmaz. Seçimden sonra'sını bekliyorum bende dolar düşebilir.

Hayır kardeşim güç kaynağı sorun çıkartmaz. Çok fazla oyun tutarım bilgisayarımda diyorsan eğer bence 40 50 lira fazla verip 1 tb harddisk alabilirsin. Hayır oyunları bitirip silerim diyorsan 500gb yeterli olur. Bende 4 ay kadar sistemi bu şekilde onboard kullandım. Cs:go düşük ayarlarda, 1280*1024 çözünürlükte sorun çıkartmadı. Bir süre bu şekilde idare edebilirsin. Kasa olarak bu ürüne de bakabilirsin cebine 50- 60 lira kalır oradan harddiski yada anakartı yükseltebilirsin: Deep Cool Tesseract BF Mid Kasa Siyah PSU YOK @NorthernsKnight

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…