14200 TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
14200 TL

Morgel

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. İşlerim için Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign bunun yanı sıra Corel, video edit uygulamaları ve AutoCAD, SketchUp vb. programları kullanıyorum. Yaklaşık haftada 3 iş günüm bu tip yazılımlar ile geçiyor. Ayrıca CS:GO, Black Desert, LoL, PUBG gibi oyunlarda oynuyorum. Sistem toplama konusunda çok fazla bir bilgiye sahip değilim, bir sistem topladım sizinde önerilerinizi almak isterim. Hazır sistem kullanmamayı tercih ediyorum. Topladığım sistem aşağıdaki linkte mevcuttur. Şimdiden tüm önerileriniz için, size teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 2.jpg
    2.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
ADATA SSD kronik sorunlu. RTX 2060 fiyatına göre gereksiz pahalı, aynı fiyata RTX 2070 Super var.

Samsung 500 GB 970 Evo pahalı. Samsung 860 Qvo MZ-76Q1T0BW 1 TB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Buyurun hem 1 TB, hem daha ucuz.

Tüm sistemi aynı siteden toplamak yerine farklı farklı sitelerden daha ucuza getirebilirsiniz. RAM'ler de 4 tane 8 GB RAM 1018 TL'ye bulabilirsiniz.

Kötü bir sistem olmuş sizinkisi. 14200 lira bütçeniz var ama oynadığınız oyunlar için böyle bir sisteme gerek yok. Tabii ben size önereyim. Çok ışıklı mışıklı bir sistem oldu.

Monitör: Asus Tuf Gaming VG27WQ 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı (monitör için fiyat arayışına girmedim büyük ihtimalle daha ucuzu vardır aynı modelin)

2070S+3600X+240MM ARGB sıvı soğutma.

Kötü bir sistem olmuş sizinkisi. 14200 lira bütçeniz var ama oynadığınız oyunlar için böyle bir sisteme gerek yok. Tabii ben size önereyim. Çok ışıklı mışıklı bir sistem oldu.

Monitör: Asus Tuf Gaming VG27WQ 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı (monitör için fiyat arayışına girmedim büyük ihtimalle daha ucuzu vardır aynı modelin)

2070S+3600X+240MM ARGB sıvı soğutma.

Bütçeyi fazla aşıyor topladığın sistem.

Sıvı soğutmayı çıkardığında da bütçenin altına iniyor. Neden bu kadar dert ettin? Anlayamadım.
Sıvı soğutmasız iyi olmaz bu bütçede. Ben sistem atacağım bir ona bak istersen.
Fiyat: 14500,89 TL. Toplanabilecek en iyi sistemi topladım kendimce.

RAM'ler 3600Mhz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı