Bütçeyi fazla aşıyor topladığın sistem.Kötü bir sistem olmuş sizinkisi. 14200 lira bütçeniz var ama oynadığınız oyunlar için böyle bir sisteme gerek yok. Tabii ben size önereyim. Çok ışıklı mışıklı bir sistem oldu.
Monitör: Asus Tuf Gaming VG27WQ 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı (monitör için fiyat arayışına girmedim büyük ihtimalle daha ucuzu vardır aynı modelin)
2070S+3600X+240MM ARGB sıvı soğutma.
1QM59FUJ kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Sıvı soğutmayı çıkartırsa aşmıyor. Fazla aşıyor dediğinde 600 lira oluyor.Bütçeyi fazla aşıyor topladığın sistem.
Monitör ile birlikte 15.065, 76 TL. 800 TL aşıyor.Sıvı soğutmayı çıkartırsa aşmıyor. Fazla aşıyor dediğinde 600 lira oluyor.
Sıvı soğutmayı çıkardığında da bütçenin altına iniyor. Neden bu kadar dert ettin? Anlayamadım.Monitör ile birlikte 15.065, 76 TL. 800 TL aşıyor.
Sıvı soğutmasız iyi olmaz bu bütçede. Ben sistem atacağım bir ona bak istersen.Sıvı soğutmayı çıkardığında da bütçenin altına iniyor. Neden bu kadar dert ettin? Anlayamadım.