Merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar aldım. Şu anki monitörüm eski dönüştürücü ile kullanıyorum. Ama oyunlarda bana bir değişik geliyor. Yani sanki tam verim alamıyorum. Monitör almayı düşünüyorum ilk başta Curved olarak düşündüm. Ama Curved monitörlerde IPS panel bulamazsın dediler. Sizce IPS panel düz monitör mü almalıyım yoksa Curved VA mı? İkisi arasındaki farklar neler? Bütçe olarak da maksimum 5'e kadar çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam Curved'in Türkçe anlamı kavisli demektir.
VA panel isimlendirmesidir, genelde kavisli monitörler VA panele sahip olur.
Tüm renkleri farklı açılardan orijinal halini görebilmek için IPS panel tercih etmeniz gerekmektedir. Kavisli monitör tamamen zevk meselesidir.
IPS panel, çok daha canlı ve akıcıdır. Curved monitörler mantıklı değil. VA paneller hantaldır. IPS flat almanızı tavsiye ederim. Marka takıntınız yoksa (gerçi yurtdışındaki en popüler monitör markalarından biri iiyama, Türkiye'de tutmadı) IGZO IPS bulunan bu monitöre bir göz atın derim. Başarılı bir monitördür.
En ucuz Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.203,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar aldım. Şu anki monitörüm eski dönüştürücü ile kullanıyorum. Ama oyunlarda bana bir değişik geliyor. Yani sanki tam verim alamıyorum. Monitör almayı düşünüyorum ilk başta Curved olarak düşündüm. Ama Curved monitörlerde IPS panel bulamazsın dediler. Sizce IPS panel düz monitör mü almalıyım yoksa Curved VA mı? İkisi arasındaki farklar neler? Bütçe olarak da maksimum 5'e kadar çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar tekrardan selam. Attığınız GIGABAYTE'ın monitörü kafama yattı gibi ama internetten biraz baktığımda 1 Ms MRPT yaklaşık 4 Ms'e eşit deniliyor. Yani bu durumda GTG daha mı iyi?