Merhabalar. 24" ya da 27" 144Hz 1ms bir monitör arıyorum. Bütçem 3000 TL. Şu iki modeli araştırıyorum. Önerisi ya da eleştirisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
LG UltraGear 24GN650-B 23.8
Samsung Odyssey G3 24 inç 1 ms VA 144 Hz
Merhabalar. 24" ya da 27" 144Hz 1ms bir monitör arıyorum. Bütçem 3000 TL. Şu iki modeli araştırıyorum. Önerisi ya da eleştirisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
LG UltraGear 24GN650-B 23.8
Samsung Odyssey G3 24 inç 1 ms VA 144 Hz
Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Tasarım olarak LG epey iyi duruyor. Ben de buna çok önem veriyorum. Halihazırda MSI MAG241C kullanıyorum. Curved bir monitör bu. Flat bir ekrana geçtiğimde zorlanır mıyım merak ediyorum.
Tasarım olarak LG epey iyi duruyor. Ben de buna çok önem veriyorum. Halihazırda MSI MAG241C kullanıyorum. Curved bir monitör bu. Flat bir ekrana geçtiğimde zorlanır mıyım merak ediyorum.
Daha önce bende Curved kullanıyordum ama bir sorun yaşamadım geçiş sürecinde. Tasarımı çok hoşunuza gidiyorsa ve diğerleri kötü geliyorsa LG UltraGear modelini tercih edebilirsiniz. Ghosting sorunu var bunu göze alarak alın derim. Oyunlarda pek farkedilmiyor fakat siyah arka planlı ne olursa olsun farkediliyor.
Her monitörde var ya bu ghosting sorunu. Şu an kullandığım monitörde de az da olsa var. Odyssey G3 modelinde de çok gördüm. Hangi monitörü araştırırsam araştırayım, birileri mutlaka ghostingten şikayetçi.