144 Hz 1 ms Monitör Önerisi

RedVoltage

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar,

Hem iş hem de oyun için bir monitör aramaktayım. Aradığım monitör özellikleri aşağıdaki gibi olmalıdır.

- 144 Hz
- 1 ms Tepkime süresi
- Minimum 32'
- IPS Panel

Yukarıdaki özellikleri kapsayan ve beğendiğim 1 adet ürün buldum fakat bulduğum ürün 27' olduğundan vazgeçtim.

Ürün bağlantısı: ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı

Bütçe sınırlamasını 4.000 - 6000 TL arası olarak baz alabilirsiniz. Lütfen önerilerinizden Rampage veya AOC markasını hariç tutunuz. Sadece bu iki markaya sıcak bakmıyorum. Markalarla ilgili herhangi bir takıntım yok. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi bir monitör bulamadım fakat LG'nin yeni Nano IPS panelleri çıktı fakat 27 inc. ve henüz Türkiye'de yok. Amazon linki:

IPS ve 1 MS bulmak zor bir de 32 inc istiyorsunuz çok zor ama şöyle atayim bir kaç tane:

Fakat son 2 attığım VA panel maaelesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitörü şiddetle tavsiye ediyorum. Şuan kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca ölü piksel konusunda başın ağrımaz. Aorus ölü piksel testi yaptıktan sonra almana izin veriyor...

Aorus AD27QD

Bu monitörü şiddetle tavsiye ediyorum. Şuan kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca ölü piksel konusunda başın ağrımaz. Aorus ölü piksel testi yaptıktan sonra almana izin veriyor...

Aorus AD27QD
Bu monitör cidden iyiymiş. 10 bit ve HDR desteği de var ayrıca bir arkadaşta ölü piksel çıkmıştı Aorus monitörde ve QP hemen yenisini yollamıştı iadeden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…