Bütçe sınırlamasını 4.000 - 6000 TL arası olarak baz alabilirsiniz. Lütfen önerilerinizden Rampage veya AOC markasını hariç tutunuz. Sadece bu iki markaya sıcak bakmıyorum. Markalarla ilgili herhangi bir takıntım yok. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
HP Omen X3W57AA 35'' 100 Hz 4ms ( HDMI +Display ) WQHD Led en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
BenQ XR3501 35" 4ms 144Hz (2xHDMI+Display+mDisplay) GSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu monitörü şiddetle tavsiye ediyorum. Şuan kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca ölü piksel konusunda başın ağrımaz. Aorus ölü piksel testi yaptıktan sonra almana izin veriyor...
Bu monitörü şiddetle tavsiye ediyorum. Şuan kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca ölü piksel konusunda başın ağrımaz. Aorus ölü piksel testi yaptıktan sonra almana izin veriyor...
Bu monitör cidden iyiymiş. 10 bit ve HDR desteği de var ayrıca bir arkadaşta ölü piksel çıkmıştı Aorus monitörde ve QP hemen yenisini yollamıştı iadeden sonra.